Resmi Kickstarter Uygulaması Çıktı

İlk olarak şu sorunun cevabıyla başlamakta fayda var: Kickstarter nedir? Kısaca anlatalım, Kickstarter, proje sahiplerinin, projelerinin tanıtımlarını yaparak projelerine uygun fon ve yatırımcı bulmaya çalıştıkları yatırım sitesidir.

Kickstarter

Yatırım platformu olan Kickstarter, halk kaynaklı bir web sitesi olmakla beraber, yatırımlar için gerekli kaynak bulunamadığında yatırımcıların bağışlarını geri ödüyor. Sistemin kalıcılığı ne kadar olur, uzun soluklu bir sistem olur mu bilinmez ama, App Store’da Kisckstarter uygulamasının yerini almış olması, Kickstarter’ın işini ciddiye aldığınının bir göstergesi olarak görünüyor. iPad desteği henüz gelmiş olmasa da, iPhone ve iPod Touch kullanıcıları uygulamayı kullanmaya başladılar bile. Uygulama sayesinde yatırımcı bekleyen binlerce projeye kolay bir şekilde cihazınızdan ulaşabileceksiniz.

Kickstarter’ın blog sayfasıdan yapılan açıklamada, proje sayfasının, gezinti sayfalarının ve diğer içeriklerin daha iyi destek için ve programda daha iyi gezinti yapabilmek için yenilendiği açıklamasına yer verildi.

Kickstarter uygulaması istediğiniz tüm özelliklere ulaşabilmenizi sağlıyor. Örneğin yeni projelere göz atabilir, projeleri hafızaya alabilir, daha sonra tekrar kaydettiğiniz projelere göz atabilirsiniz.

Projeleri, kategori popülarite, coğrafik konumunuz ve benzeri kriterlere göre sıralandırabiliyorsunuz. Projelerin temel anlatımlarının videolar üzerinden olmasından dolayı, cihazınızdan eğlenceli vakit de geçirebilmeniz mümkün.

Kickstarter

Uygulamaya Facebook hesabınız üzerinden bağlanabiliyorsunuz. Örneğin bir projeyi hesabınıza eklediniz ve Facebook arkadaşlarınızdan biri bu projelerden birini hesabına ekledi veya bağış yaptı. Anlık bildirim sayesinde bundan anında haberdar olabiliyorsunuz.

Eğer projeniz var ve Kickstarter üzerinden yatırımcı arıyorsanız uygulama size iyi seçenekler sunuyor. Örneğin projelerinizin aşamalarını anlık olarak takip edebiliyor, gelen yorumları görebiliyor, yatırımcılarla anlık olarak mesajlaşabiliyorsunuz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir