Saat İkonunuzu Dijital Yapın

Digital Clock Icon, yeni bir jailbreak tweakı olup tek bir göreve hizmet ediyor ki o da analog olan iOS saat ikonunuzu dijital bir ikonla değiştirmek. Tabi ki bununla sınırlı değil. Dijital saat görevinin yanında ikonun üzerinde bir altimetre (rakım ölçer) ve tarih de bulunuyor. Digital Clock Icon tweakı basit bir jailbreak tweakı olabilir fakat görünüşü ve işlevi ile iOS cihazlarınızda bulundurmayı isteyebileceğiniz işe yarar bir tweak olarak ön plana çıkıyor.

Tweakı Cydia’dan kurduktan sonra, yapılandırmanızı gerektiren herhangi bir ayar bulunmamaktadır. Aslında, Ayarlar menüsünde herhangi bir ayar menüsü de bulunmamakta.

Kurulumun ardından respring yaptıktan sonra, analog saat ikonunuzun dijital bir ikonla yer değiştirdiğine dair bir bildirimle karşılaşacaksınız. İkonun şu anki saati gösteren satırının üst kısmında günün tarihini gösteren bir saat göreceksiniz ki özellikle takvimi ana ekrandan kaldırdıysanız bu satır sizin işinize daha çok yarayacaktır.

Bu kadarı yeterli değilse, saat satırının alt satırında bir de altimetre göreceksiniz. Altimetre iPhone’unuzun mevcut yüksekliğini göstermekte olup, gerçek zamanlı olarak cihazınızın yüksekliğini göstermektedir. Aşağıdaki videoyu izleyerek yapılan yükseklik testini görebilirsiniz.

Digital Clock Icon doğası gereği oldukça basit bir tweak olarak görünebilir fakat güçlü görünüşü ve işlevselliğiyle mutlaka iPhone’unuzda bulundurmanız gereken bir tweak olduğunu düşünüyoruz. Özellikle BigBoss reposunda ücretsiz olarak bulabileceğiniz bir tweak olduğu düşünüldüğünde cihazınıza kurmanızı tavsiye ediyoruz.

Digital Clock Icon tweakını kullanmayı düşünüyor musunuz?

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir