SBRotator 8 İle Ekranınızı Çevirin

SBRotator for iOS 8, iyi geliştiricilerden biri olan Elias Limneos tarafından geliştirilen bir tweak olup iOS 8 kurulu jailbreak yapılmış tüm cihazların ana ekran ve kilitli ekranlarını yan çevirmenizi sağlıyor olmasıyla çok kullanışlı bir eklenti. Eğer iPhone 6 Plus cihazlarda bulunan ana ekranın dönme özelliğini diğer iOS cihazlarda da kullanmak istiyorsanız Cydia’ya giderek SBRotator for iOS 8 tweakını indirebilirsiniz.

Tweakı cihazınıza kurduktan sonra, SBRotator tweakının Ayarlar menüsünde görünüm panelini göreceksiniz. Tweak’ın görünüm ayarlarından farklı görünüm ayarlarını yapabilmeniz mümkün.

SBRotator tweakının içerisinde bir de uygulama kapatıcı mevcut ki geçiş yaparken respring yapmak gerekiyor fakat her geçişte respring yapmadan anında geçiş yapılabilir.

Bu tweakın en güzel yanlarından bir tanesi de döndürme şeklini seçebiliyor olmanız. Şöyle ki old-school rotation (Türkçe’ye çevrildiğinde eski okul döndürme) seçeneğini seçtiğinizde iPad tarzı bir döndürme yapabiliyorsunuz ve böylelikle dock menüsü ana ekranın alt tarafında oluyor. iPhone 6 Plus tarzı döndürmeyi seçtiğinizde ise dock menüsü ekranın sağ tarafında yer alıyor. iPhone 5s tarzı eski cihazlarda iPhone 6 Plus tarzını seçmenizi öneririz çünkü bu şekilde ekranda bir karmaşa olmamış oluyor.

SBRotator-3

Döndürme stilleri menüsünün altında döndürme rotasyonlarını göreceksiniz. Oryantasyon geçişleri bazı çevirme rotasyonlarını iptal edebilmenizi –örneğin sola, sağa veya yukarı aşağı- sağlıyor. Süre kaydırıcısı ile animasyon hızını ayarlayabilirsiniz ki bu sayede sistemli çevirme veya anlık çevirme yapabilmeniz mümkün.

SBRotator-2

Son olarak, bazı uygulamalarda döndürme özelliğini kapatmanız da mümkün. Örneğin Ayarlar menüsünde veya Videolarda yahut App Store’da döndürmeyi iptal edebilirsiniz.

Eğer elinizde iPhone 6 Plus cihazınız mevcutsa, bu tweakı kurmanız pek mantıklı değil keza ekran çevirme özelliği zaten hâlihazırda cihazınızda mevcut. Diğer cihazları kullanıyorsanız güzel bir tweak olarak Cydia’da bulunuyor ve kullanılabilir diye düşünmekteyiz.

SBRotator-4

SBRotator tweakı Cydia’nın BigBoss reposunda 2.99 dolardan satılmakta. Eğer SBRotator tweakının daha önceki sürümlerinden birini satın aldıysanız, iOS 8’e yükseltme işlemini ücretsiz olarak yapabilirsiniz.

SBRotator for iOS 8 tweakı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce kullanılabilir mi? Deneyimlerinizi ve görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir