Wallet TrackR İle Cüzdanınızı Kaybetmeye Son!

Cüzdanınızı kaybetmek çok külfetli bir iş. İçerisindeki paranın yanında diğer değerli eşyalarınız –ki bunlar kredi kartlarınız olabilir, nüfus cüzdanınız veya ehliyetiniz olabilir hatta önemli birinin fotoğrafı olabilir.

Fakat, ya cüzdanınızı hiçbir zaman kaybetmemenin bir yolu olsaydı? Phone Halo isimli şirket bir rüyayı gerçekleştirme aşamasındalar ve Wallet TrackR isimli bluetooth bağlantılı bir kart üzerinde çalışıyorlar.

Wallet TrackR ile cüzdan kaybetme

Adı üzerinde Wallet TrackR, cüzdanınız için bir takip cihazı. İnce ve ufak yapısıyla ve düşük güç sarfiyatıyla telefonunuza bir arayüz programı aracılığıyla bağlanmak için bluetooth kullanan bu cihaz kredi kartı cüzdanınıza bile sığabilecek bir yapıya sahip.

Uygulama ilk aşamada cüzdanınız yanınızdan uzaklaştığında sizi uyarıyor. Bluetooth 4.0’ın 60 metre civarındadır. Cihazın en mükemmel yanı ise içerisindeki GPS vericide gizli. Eğer bluetooth uyarısını kaçırırsanız, TrackR uygulaması içerisindeki GPS verici sayesinde cüzdanınızın konumunu size belirtiyor.

Wallet TrackR’ın diğer özellikleri ise şu şekilde sıralanabilir: İçerisindeki bataryanın ömrü 18 ay olup değiştirilebilir bataryalardır ve geri sinyal fonksiyonu bulunmaktadır. Bu güzel bir özellik çünkü iPhone’a yaklaştığınızda da bildirim vermektedir.

Wallet TrackR maalesef henüz üretim aşamasında. 19$ lık ön sipariş vererek cihazın üretime başlamasını sağlayabilirsiniz. http://www.wallettrackr.com/

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir