Haftanın Jailbreak Tweakleri

Güncelleme yapmamış ve telefonlarında hâla jailbreak olan kullanıcılar farkındadırlar ki, son zamanlarda geliştirilen tweak sayısı oldukça azaldı. Bu azalmadaki sebebin en büyük etkenlerinden bir tanesi iOS 9’a olan ilginin iyice azalmış olması ve jailbreak geliştiricilerinin de bu sebepten dolayı işlerinin iyice zorlaşmış olması.

Her ne kadar durum böyle olsa da bizler iOS 9 jailbreak kullanıcılarının hâlen var olduğunu bildiğimizden dolayı Cydia’ya yeni gelen içerikleri araştırarak sizler için elimizden geldiğince paylaşmaya devam ediyoruz.

Bu Haftanın Favori Jailbreak Tweakleri

Quickify – Ücretsiz

Quickify, Spotify uygulamasını kullanırken dinlediğiniz şarkıları kontrol merkezinizden ve kilitli ekranınızdayken kaydetmenizi sağlayan bir eklentidir.

Yukarıdaki görselde de görebileceğiniz üzere, bu tweak müzik kontrol düğmelerinin sağ tarafına eklenen bir buton yardımcılığı ile dinlemiş olduğunuz şarkıyı Spotify uygulamasındaki Şarkılarım bölümüne kolay bir şekilde kaydetmenizi sağlıyor.

Hem kilitli ekrandan hem de kontrol merkezinden ulaşabiliyor olmanız bir şeyler yaparken yaptığınız işi yarıda bırakmadan şarkıyı kaydetmenizi sağlıyor olması sebeviyle oldukça kullanışlı. iOS arayüzünün her yerinden ulaşabileceğiniz bu eklenti bu özelliğiyle oldukça pratiklik sağlıyor. Quickify tweaki Cydia’da ücretsiz olarak bulunuyor.

AntiTracker: Find My Friends yani Arkadaş Bul uygulamasıyla sizi her takip eden olduğunda size bildirim gelmesini sağlayan bu tweak Cydia’dan ücretsiz olarak indirilebilir.

Speak This Flipswitch: iPhone kullanırken seçimi seslendirme seçenekleri arasında geçiş yapmanızı sağlayan bu eklenti de Cydia’da ücretsiz olarak bulunuyor. (Seçimi seslendir özelliğinin ne olduğunu merak edenler için; Ayarlar > Genel > Erişilebilirlik > Konuşma yolunu izleyerek Seçimi Seslendir  özelliğini açmanız durumunda, herhangi bir metni seçtiğinizde kopyalama seçeneğinin yanında Seslendir özelliği aktif olacaktır.)

Her ne kadar Cydia’ya bu hafta çok fazla içerik gelmiş olmasa da jailbreak can çekişiyor diyebiliriz fakat henüz öldüğünü söyleyemeyiz. Yeni tweakler geldikçe bizler de siz jailbreak kullanıcılarını peyderpey bilgilendiriyor olacağız.

Daha fazla jailbreak eklentisi ile ilgileniyorsanız geçen haftanın jailbreak tweaklerinden başlamak suretiyle sitemizde kısa bir gezintiye çıkabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir