2013 Mayıs En İyi iOS Oyunları

Her geçen gün daha iyi oyunlar üretmeye başlayan geliştiriciler, kullanıcıların iyi vakit geçirebilmeleri için sürekli kendilerine bir şeyler katmak durumundalar. Geliştiricilerin kullanıcıya geliştirdikleri oyunu sunmaları için de tabi ki kullanıcının dikkatini çekmeleri gerekir. Mayıs ayında kullanıcıların dikkatini hangi oyunlar çekmiş, hangi oyunlar geçtiğimiz ay popüler olmuş dilerseniz birlikte inceleyelim.

ipad-oyun

1.Dead Ahead

Ücretsiz olarak sunulan oyun, zombi içerikli olmasını yanı sıra grafikleriyle kullanıcılara hoş bir oyun zevki sunmakla beraber koşu temalı bir oyun.

Geliştiriciden: Parking Mania oyununun geliştiricileri, biraz daha diş izleri içeren ir oyunla karşınızdalar. Ölüler senin için geliyorlar! Şimdi zaman hayatınızı kurtarmak için kaçma vakti. Acımasız zombinin karnı acıkmış ve arkanızda sizi yakalamak üzere. Peki bir gözünüz yoldayken onlardan kaçmanız mümkün mü? Ölüm size çok yaklaşmasına rağmen park edilmiş arabaların arasından güçlükle ilerleyeceksiniz. Aracınızı güncelleştirmek için garajınızı ziyaret edin. Unutmayın, ölüme karşı en büyük silah akıllı düşünmektir. Aç zombileri kandırın ve onların arabaların altında kalmalarını sağlayın, ekrandaki kırmızı renkli sıvıyı zevkle seyredin.

2.Eclipse: New Dawn For the Galaxy

Kompleks bir strateji oyunu oynamaya hazır mısınız? Ödül avcısı olan ve aynı ismi taşıyan Eclipse oyunu tabanlı olan bu oyun ile tek kişilik eş zamanlı olmayan savaş oyunu oynayacaksınız.

Geliştiriciden: İttifaklar yıkıcıdır ve diplomatik anlaşmalar gizlilik içinde yapılmalıdır. Yıldızlararası büyük medeniyetinizi kontrol edin, başarı için rakiplerinizle savaşın. Yeni yıldız sistemleri keşfedecek, araştırma teknolojileri kuracak ve büyük uzay alanları oluşturacaksınız. Zafere giden birçok yol var ve düşmanlarınızın güçlerini ve zayıf noktalarını göz önünde bulundurarak stratejinizi planlamalıve onları alt etmelisiniz.

3.Sorcery

Steve Jackson’un 1980lerde yazmış olduğu aynı adı taşıyan fantazi kitap serisinden uyarlanan bu oyunda amacınız kendi maceranızı seçmek ve maceradan maceraya atılmak.

Geliştiriciden: Canavarlar, tuzaklar ve sihirler içeren bir macera oyunu. Uygulama gelişmiş bir teknoloji kullanıyor. Oyun içindeki yazılar, nasıl oynadığınız ve neler yaptığınıza göre şekil alıyor.

4.Frozen Synapse

2011 yılınca PC oyunu olarak oyunculara merhaba diyen oyunun iPad versiyonu, multiplayer oynanıyor. Aynı zamanda oyunu PC üzerinden oynayanlarla da karşılıklı oynayabiliyorsunuz.

Geliştiriciden: Frozen Synapse birçok ödül kazanan bir taktik oyunudur. Modern bir arayüzle oynanan strateji oyunu olan Frozen Synapse oyununda, hareketlerinizi planlamalı, onları test etmeli ve daha sonra aksiyona geçmelisiniz. Sizin ve rakibinizin hamleleri aynı anda işleme girmekte. Rekabetçi fakat bir o kadar da sezgisel olan bu oyun sayesinde saatleriniz taktiksel düşünceler ve savaşlarla geçecek.

5.Sid Meier’s Ace Patrol

Bilgisayarlarımızda oynadığımız 1. Dünya Savaşı zamanında geçen Civilization serisinin yapımcıları tarafından yapılan bir strateji oyunu olan Sid Meier oyununu ücretsiz olarak indirip, içinde bulunan seviyeleri açmak için 1 dolar ücret ödemelisiniz.

Geliştiriciden: Avrupa semaları çok tehlikelidir ve pilotlar zafer için her şeyi yapmaktadırlar. Savaş uçaklarının hakimiyetini ele geçirin ve savaşın gidişatını kendi lehinize çevirin veya düşmanın boyunduruğu altında kalmayı tercih edin.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir