Klasör İkonlarınızı 2×2 Boyutuna Getirin

Meşhur Ayecon temasınn yapımcısı ve tasarımcı / geliştirici Surenix tarafından klasör ikonlarınızı değiştirmenize yardımcı olan basit bir tweak yayınlandı.

2x2-Folder-Icons

Normalde, bildiğiniz üzere ikonları klasöre eklediğinizde 9 ikon olduğunda görünüş yukarıdaki resimde göründüğü üzere 3×3 olarak görünür. Fakat, yine resimde göreceğiniz üzere 2×2 Folder Icons tweakı sayesinde 2×2 olarak görüntüleyebilirsiniz.

Yukarıda da söylediğimiz gibi tweakın ne işe yaradığını yukarıdaki resim aracılığıyla görebilirsiniz. Sol tarafta normal 3×3 klasör görünümü, sağ tarafta ise 2×2 klasör görünümü yer alıyor.

Eğer Ayecon temasını telefonunuz kurduysanız, bu görünüme zaten alışksınız demektir. Keza bu görünüm Ayecon temasının içinde hâlihazırda mevcut ve isterseniz aktif, isterseniz pasif hâle getirebiliyorsunuz.

Surenix’e göre, 2×2 Folder Icons tweakı, Ayecon gibi büyük ikonlar yerineküçük ikonlar kullanan temalarda kullanılabiliyor ve görsel bir şenlik katıyor cihazlarınıza.

Bu tweakı beğenecek birçok kişi olmasına rağmen beğenmeyecek kişiler de olabilir. Keza klasörlerin yan taraflarında fazla boşlukların bulunması herkesin isteyeceği bir durum olmayabilir. Hâtta, 2×2 yerine daha büyük ve hatta tek ikon görünmesi de birçok kişinin hoşuna gidebilecektir. Bunun da geliştiriciler tarafından düşünülmesi gerekir. Umarız Surenix bizleri duyar ve bu önerimizi kulak ardı etmez ve gelecek güncellemelerde bu seçeneği de sunar. 🙂

Bu arada, 2×2 folder icons tweakını cydiada Big Boss reposunda 0.99 dolar gibi bir ücretle satın alabilirsiniz. Fakat şunu da göz ardı etmemek gerekir ki Ayecon teması 2.99 dolar ve içerisinde zaten bu tweakı barındırıyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir