360 Total Security: Gelişmiş Bulut Altyapılı Antivirüs Programı

360 Total Security, gelişmiş hem tarayıcı hemde bilgisayar/ cloud tabanlı antivürüs programı.

360 Total Security programının son güncellemesi olan 7.0 güncellemesi ile browser, özellikle Chrome eklentilerinden meydana gelen Anasayfa değiştirme, yani Malware virüslerini daha sık güncellemeler ile temizliyor ve engelliyor. Browser’inizi çok fazla kullanıyor, çok fazla içerik indiriyorsanız elbet birinde Anasayfanızı kontrol altına alacak virüsler oluyor, 360 Total Security bu virüsleri tamamıyla temizlemenize ve şüpheli programları bile uyarmayı sağlıyor.

360 Total Security’nin Android, PC, Mac ve Tablet sürümleri bulunuyor. Türkçe dil desteği var. İlerleyen dönemlerde tarayıcınızda belli saatler arası yaptıgınız gezintileri otomatik silecek bir özellikte gelecek. Mükemmel bir antivirüs programı. Cloud altyapısı sayesinde  Avira ve Bitdefender ile ortaklaşa çalışmaktadır, yani ileri düzey kaliteli bir programdır.

360 Total Security antivirüs programını indirmek için Resmi sayfasına buradan girebilirsiniz: http://www.360totalsecurity.com/tr/features/360-total-security-essential/

Editör yorumu: Tarayıcımdan birkaç program indirmem dolayısıyla Anasayfa degiştiren bir virüs ile karşılaştım. İnternette araştırdığımda haberpress virüsü olarak belirtiliyordu, yani her tarayıcımı açtıgımda haberpress adlı haber sitesine yönlendiriyordu. Birçok yöntemi manuel, otomatik olarak denedim fakat hiç bir sonuç alamadım, Malware virüsler sürekli kendini yenilediğinden dolayı birçok virüs programından kaçabiliyor. Son çare olarak 360 Total Security ile taradım virüsleri temizledim ve ardından Ansayfa sabitleyici özelliği ile Anasayfayı sabitledim ve şimdi yüklediğimden beri tüm Mobil ve PC’lerimde kurulu Antivirüs programı. Kolay kullanımı ve derin temizlemesi en çok beğendigim özellikleri diyebilirim.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir