4 inçlik iPhone 6C’ye Dair Arka Kapak Görseli Sızdırıldı

iPhone’un 6 serisinin çıkmasından sonra ilk beklenen cihazlar da iPhone 6C ve iPhone 6S modelleri olarak görülüyor. iPhone 6S belki de bu sefer gelmeyebilir fakat eğer sızıntıların haklılık payı varsa bir sonraki Apple ürün tanıtımında karşımıza yeni bir iPhone 6 modeli yani iPhone 6C modelinin çıkması bekleniyor. Sızdırılan görselin iddiasına göre gördüğümüz cihaz iPhone 6C’nin bir prototipinden ibaret. Görüntüden yola çıkarak bir yorum yapmak gerekecek olursa şayet öyle görünüyor ki Apple her geçen yıl ile birlikte sürprizci yönünü bir yandan kaybedip diğer yandan da geliştiriyor.

Büyük ekranı telefonlar Apple’da beklenmedik bir hamle iken Apple da pastadan payına düşeni alabilmek adına büyük cihazlarını piyasaysa sundu. Bu belki bizler için bir sürpriz olarak görülebilir fakat artık yeni çıkan modellerde eski modellere oranla “Gerçekten bundan bir tane satın almalıyım!” diyebileceğimiz pekte fazla bir şey görünmüyor

Görünen kapağa göre ise iPhone 5C modelinin biraz farklılıkları ile çıkartılacak olan kasa iPhone 6C şeklinde lanse edilecek. Yabancı kaynaklardaki diğer dedikodulara göre ise giriş seviyesine hitap etmekte olan bu cihazın fiyatının 400 ile 500 Dolar arasında bir etiket değerine sahip olması bekleniyor. Bakalım, ilerleyen günlerde iPhone 6C’ye dair daha başka neler görebileceğiz?

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir