41 Megapiksel’lik Kamerası ile Nokia Pure Türkiye’de

41 megapiksel çözünürlüklü kamerasıyla Mobil Dünya Kongresi’ne damgasını vuran ve merakla beklenen Nokia 808 PureView, Türkiye’de. 2 farklı teklif ve 4 farklı seçenekle 24 aylık taahhütlerle Avea İletişim Merkezleri’nde satışa sunulacak. Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, “Nokia 808 PureView, 41 MP kamerası ile görüntü teknolojilerinde bir devrime öncülük ediyor. Nokia 808 PureView’u müşterilerimizin farklı kullanım ihtiyaçlarına göre oluşturulan cazip tekliflerle birleştirdik.” dedi. Nokia Türkiye Genel Müdürü Çiçek Uyansoy İcan ise, “Bugün 41 MP’lik PureView teknolojimiz ile akıllı telefonlarda ve kameralarda oyunun kurallarını baştan yazıyoruz diyebiliriz. Beyaz dengesinden parlamaya, görüntü doygunluğundan geniş diyafram açıklığına kompakt kameralarda bulabileceğiniz tüm seçenekler Nokia 808 PureView’da var. Nokia’da inovasyona verdiğimiz öneme paralel olarak tüketicilere daha iyi ve daha farklı seçenekler sunmaya devam ediyoruz” ifadesini kullandı. 

Nokia Pure 41 Megapiksel

TEKNİK ÖZELLİKLERİ 

Nokia 808 PureView yüksek çözünürlüklü 41 megapiksel sensör, Carl Zeiss mercek ve Nokia’nın geliştirdiği over-sampling teknolojisini bir araya getiriyor. 1.3 GHz işlemcili, NFC destekli Nokia Belle Feature Pack 1 işletim sistemi, 41 MP Pureview kamerası ve full HD video kayıt özelliği ile Nokia 808 PureView, akıllı telefonlarda görüntüleme teknolojileri alanında çıtayı yükseltiyor. 

Kırmızı, beyaz ve siyah renk seçenekleriyle farklı beğenilere hitap eden Nokia 808 Pureview, düşük aydınlatmalı ortamlardaki üstün performansı ve e-posta, MMS ve sosyal ağlarda paylaşmak için yoğun boyuttaki görüntü dosyalarını kaydedebilme özelliği ile herkesin her koşulda bir profesyonelin elinden çıkmış gibi görünen fotoğraflar çekebilmesine olanak tanıyor.

Kaynak: İhlas Haber

Blog’umuza ait son güncellemeleri Twitter veya Facebook sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir