Acil Durum Uygulamaları

Ne zaman nerede hangi olaylarla karşılaşacağımızı bilemeyiz. Akıllı telefonlarımız bu konuda bize ciddi anlamda faydalar saylayabilirler. Acil durumlar için geliştirilen bir çok uygulama mevcut. Bunlardan bazılarını (5 adet) sizler için inceledik. İşte o uygulamalar.

Alet Çantam :

Gerçek alet çantanızı devamlı yanınızda taşıyamazsınız. Bu iPhone uygulamasında kumpas, gönye ve su terazisi araçları var. Ölçümlerinizi yapıp kaydedebilirsiniz.

İndir

Panik Yok

Panik Yok : Akbank tarafından geliştirilmiş faydalı bir iPhone uygulaması. Kaza sonrasında hazırlamanız gereken tüm belgeleri bu uygulama ile kolayca tamamlayın. Uygulama size örnek kaza tutanağı görüntüler, tutanaktaki doldurulması gereken alanları gösterir, kaza yerinin fotoğrafını çekebilir ve e-mail ile gönderebilir, bulunduğunuz yeri harita üzerinde nokta olarak belirtebilir ve e-mail ile gönderebilir. Kısacası kaza anında paniğe gerek yok yapılması gerekenleri uygulama yapıyor. Aksigorta ve Akbank şubelerine ulaşmanızı da sağlıyor.

İndir

Acil & 188 Mobil : Acil telefonların tamamı bu uygulamanın içinde.  İşte içerisindeki telefonlar : Acil numaralar (Tümü), Pizza (Popüler),  E – Devler Sorgulama (Popüler), Bankalar (Tümü), Havayolu Firmaları (Tümü), Karayolu Firmaları (Popüler), Kargo Firmaları (Popüler), Kurye Firmaları (Popüler), Alan Kodları (Tümü).

İndir

Acil Pro : Acil telefonlar için bir başka uygulama. Bulunduğunuz yerin koordinatları da bulup mail yada sms ile gönderme şansı da veriyor. İstanbul için aracı polis tarafından otoparka çekilenlere özel bir seçenek de sunulmuş.

İndir

Acil ve Önemli : Acil telefonlar için son bir uygulama. Tüm acil numaralar uygulama içinde. 

İndir

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir