Adım Sayınızı Ana Ekrandan Takip Edin

Stepper-2

Stepper 2, iOs 8 ile cihazlarımıza gelen adım sayma özelliğini cihazlarımızın kilitli ekranında ve durum çubuğunda görüntülememiz sağlayan yeni bir jailbrak tweakı. Stepper 2 ile günlük adım amacınızı ayarlamanızı (kaç adım atmak istediğinizi) girmenizi ve bu amaca ulaştığınızda size bildirim gelmesini sağlıyor. Ek olarak tweakın günlük olarak size mevcut adım durumunuzu bildirmesini sağlayabiliyorsunuz.

Kilitli ekranda iken, adım sayınız varsayılan olarak saatinizin yanında bir etiket olarak gösterilmekte ve ek olarak “kilidi açmak için kaydırın” yazısının yerine adım sayınız görünmekte. Dilerseniz eklenti ayarlarından bu iki özellikten birini veya ikisini iptal edebilirsiniz. Örneğin eğer saatin yanındaki etiket hoşunuza gitmediyse onun pozisyonunu, boyutunu veya rengini değiştirebilirsiniz veya iptal edebilirsiniz.

Yukarıdaki ekran görüntüsünden de görebileceğiniz üzere, adım sayınızı cihazınızın durum çubuğundan da görüntüleyebilirsiniz. İsteğinize göre bu eklenti saat ile adım sayarın arasında bulunan ayracı da düzenlemenize imkân sağlamakta.

Stepper 2 tweakında yukarıda da bahsettiğimiz gibi günlük adım amacınıaı ayarladıktan sonra, uygulama size amacınıza ulaşabilmeniz için ara ara bildirimler yolluyor. Bildirimlerin amacı sizi gaza getirerek motivasyonunuzu arttırmak ve kaç adım attığınızı ara ara size bildirmek. Bu bildirimler size istediğiniz bir saatte günde bir kere olmak üzere gönderiliyor.

Timm Kandziora tarafından yaratılan Stepper 2 uygulaması Cydia’da BigBoss reposunda 1 dolardan satılmakta. Uygulama verileri alabilmek için M7 ve M8 işlemcileri kullandığı için iPhone 5S, iPhone 6 veya iPhone 6 Plus cihazlarından bir tanesini kullanıyor olmanız lazım.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir