Adobe’nin Apple TV’ye Özel Photoshop Lightroom Uygulaması

Apple Tv Lightroom Uygulamasi

Profesyonel fotoğraf düzenleme ve görüntüleme denince akla ilk Lightroom geliyor. Ancak Adobe, yeni Apple TV uygulamasıyla fotoğraf uygulamasını Apple TV’ye getirmeyi başarmış. TvOS için Adobe Photoshop Lightroom, büyük ekran için basit bir fotoğraf görüntüleyicisidir. Zaten bir Lightroom kullanıcı iseniz, yeni Apple TV uygulamasını kolayca TV’de sevdiğiniz fotoğrafları ve koleksiyonlarını görüntüleyebileceksiniz. Sadece Adobe Creative Cloud hesabınız ile oturum açmak yeterli olacak. Sonra Araştırmaya başlayabilirsiniz.

Abode diyor ki; Lightroom, fotoğraf görüntülemek, fotoğraf koleksiyonlarında gezinmek yada slayt sunumunuza bakmanız gerekiyorsa Apple TV uygulamasıyla tüm bunları yapacabileceksiniz.

Apple Tv Lightroom Uygulamasi

Tüm fotoğraflar, düzenlemeler ve gezinmeler için kullanılabilir. Apple TV için Lightroom, masaüstü Lightroom CC uygulamasına yüklediğiniz fotoğraflarda dahil olmak üzere görüntüleyebilir ve web üzerinden paylaşımda bulunabilirsiniz. Tüm fotoğrafların senkronizasyonu için bir Adobe Creative Cloud hesabına abone olmanız yeterli olacaktır. Apple TV için Lightroom uygulamasını, TvOS App Store üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz. Ayrıca iPad, iPhone ve Mac’de de kullanılabilir.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir