AirServer ile iOS Cihazınızın Ekranını PC’nize Yansıtın

AirServer, iPhone veya iPad cihazınızın ekranını Mac veya PC üzerinde görüntülemenizi sağlayan haylü kullanışlı bir program. Bilgisayarınıza bir kez yükleyeceğiniz AirServer ile iPhone veya iPad cihazınızın ekranı bilgisayarınıza tam ekran veya seçeceğiniz boyutta yansıtabilirsiniz. Böylelikle iOS cihazınız içinde yapacağınız her işlemi bilgisayar ekranında anında görebilirsiniz. Bilgisayarınızı tıpkı Apple TV haline getiren AirServer muadili uygulamalar arasında en hızlı veri trafiğini yapan uygulama olması ile gecikmeyi de minimuma indirmekte. Bilgisayarınıza yüklediğiniz AirServer’ı çalıştırdıktan sonra iPhone veya iPad’inizde çoklu görev alanını (multitasking) açıp yana çektiğinizde ses ayarı kısmına gelen AirPlay simgesine tıkladığınız anda açılan menüden bilgisayarınızı seçip görüntü paylaşımını aktifleştirebilirsiniz.

AirServer ücretli bir uygulama olarak indirme sayfasından satın alınabilmekle beraber ücretsiz olarak 7 gün AirServer’ı deneyebilirsiniz de. Kullanımı son derece basit olan program yüklendikten sonra bilgisayarınızdan çalıştırıyorsunuz ve ardından iPhone veya iPad’inizde çoklu görev alanındaki simgeden aktif ediyorsunuz.

AirServer

Aktarımı sadece görüntüden ibaret olmayan, aynı zamanda ses aktarımını da beraber yapan AirServer özellikle ikincil ekran olarak iPad veya iPhone’u kullanabileceğiniz en başarılı uygulama. Ayrıca özel iPhone ve iPad anlatımları hazırlayanlar için de ideal bir uygulama olan AirServer ile aşağıdaki gibi bir görüntü elde ediyorsunuz

AirServer

Dilerseniz tam ekrana da geçiş yaparak bilgisayarınızdaki görüntü ayarını değiştirebilirsiniz. Airserver’ı aşağıdaki bağlantıdan indirerek 7 gün ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Ücretsiz – Şimdi İndir

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir