Akıllı saat sektöründe SONY

Genel olarak Apple projesi olarak son günlerde konuşuluyor olsa da Sony de akıllı saat üretiminde sona yaklaşan firmalardan. Çünkü geçmişten günümüze saat üretimi ve özellikle akıllı saate yönelik çalışmaları bulunan Sony yakında yeni akıllı saatini bizlerle tanıştırabilir. 

İlk etapta tabiki klavyeli ve geniş bir LCD ekrana sahip olan bu akıllı saatler henüz çok fazla tüketici kullanılabilirliği ölçülmemiş cihazlar. Yani bir anlamda tüketici beğenisine henüz sunulmamış teknolojilerden. Geleceğe yönelik teknoloji üretiminde birçok teknoloji devi birşeyler yapmaya çalışıyor. Google akıllı gözlük peşinde, apple ve sony de akıllı saat. Bunlar en belirgin aksesuarlar oldukları için geliştirilmeye daha müsait. 

Sony SmartWatch

Bu teknolojiler için tüketici nabız yoklamaları devam ederken gelişimler de devam ediyor. Hiçbir firma aceleci davranmak da istemiyor, geç de kalmak istemiyor. Sony Mobil Asia Expo etkinliğine yönelik akıllı saatlerin süreci hakkındaki tweetler, heyecanla karşılandı. 

Sony geçen yıl ilk olarak piyasaya sürdüğü SmartWatch modeliyle akıllı saat sektöründe öncü olmaya ve rota belirlemeye çok çalışıyor. 26-28 Haziran tarihlerinde düzenlenecek bu etkinlikte sanıyorum yeni akıllı telefonu kullanıcıya sunulacak.

Bakalım geleceğin teknolojilerine ilgi nasıl olacak? Apple ve google gibi devler ne zaman raflarda yerini alacak? Bunu hep birlikte göreceğiz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir