Altın kaplama iPhone 6 için detaylar belli oldu

Elbette hepimiz telefonumuzun altın olmasını isteriz öyle değil mi? Sorduğum soruya bir bakın, elbette isteriz. Peki, siz altın kaplama bir iPhone’a sahip olmak için ne kadar bütçe ayrıabilirsiniz? Aslında daha önceden de iPhone 5 ve 5S gibi modellerin altın kaplamasını manşetlerde görebilmek mümkün olmuştu. Bu sefer yine altın kaplama telefonları ile bilinen marka Goldgenie‘den yeni bir manşet atıldı ve 24 ayar altın kaplama iPhone 6 modelleri için şimdiden demo görselleri yayınlandı.

altın kaplama iphone 6

Goldgenie tekrardan eski geleneğini devam ettirecek ve lüks telefon meraklılarına çok daha lüküsünü sunacak. 9 Eylül de tanıtılacak olan iPhone 6 için kullanıcılara farklı bir model sunacak. Elbette bu modeli sunabilmesi için öncelikle iPhone 6’nın satışa çıkması gerekiyor. Yani aslında Goldgenie tamamen 3. parti bir çalışma takip edecek. Şuanda web sitesinde verdiği tarihe göre sadece bir kaç hafta içerisinde ürünün stoklarında olacağını belirtmişler. iPhone 6 ile hava atmayı düşünüyorsanız altın kaplama bir iPhone 6 çok daha karizmatik olabilir. Ayrıca Apple batsa bile cihazınızın daima dğerinin yüksek olacağına hiç şüphe yok.

altın kaplama iphone 6-2

Kaplamalı iPhone 6’nın firma üç farklı modelini sunacak bunlardan ilki tamamen altın renginde olan kaplamalı cihaz, firma buna iPhone 6 Gold Elite adını verecek, beyaz altın kaplama olan cihazına iPhone 6 Platinium Elite diyecek ve gül kırmızısı altın kaplamasına da iPhone 6 Rose Elite diyecek.

Firma cihazlar için üç farklı kaplama işlemi gerçekleştirilecek ve bu şekilde cihazları kullanıcılarına sunacak. Cihazların ne zaman teslim edileceği ise henüz belli değil fakat birkaç hafta içerisinde Goldgenie’den ilk altın kaplama iPhone 6′lar da çıkacak.

altın kaplama iphone 6-3

Öyle düşünüyorum ki cihazlar hakkında yeterince bilgi verdik şimdi bir de cihaza biçilen fiyattan bahsedelim. Şuanda hepsi için belirlenen fiyat £2,197.50 olacak. Fakat bu elbette ön sipariş indirimi dahil edilmiş olan hali. Asıl fiyatı ise iPhone 6’nın satışa çıkışından sonra tekrardan yükselişe geçecektir diye düşünülüyor. Cihazın özellikleri ise olduğu gibi kalacak sadece dışı altın kaplama olacak.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir