Android BlackBerry Telefonlar Geliyor

Android işletim sistemine sahip BlackBerry telefonlar geliyor. İlk çıktığı zamanlar sahip olduğu özel mesajlaşma sistemiyle büyük bir ses getiren BlackBerry telefonlar, piyasaya Samsung, Apple, LG gibi markaların girmesiyle birlikte satışlarında büyük düşüş yaşamıştı.

Bu düşüşün önüne geçmek amacıyla yeni hamlelerde bulunacak olan BlackBerry, Android işletim sistemine sahip yeni telefonunun videosunu da yayınladı. Henüz model çıkmadan video yayınlayan BlackBerry aslında yeni modellerine ne kadar çok güvendiklerini de kanıtlıyorlar.

Şu ana kadar hiçbir görüntüsü sızdırılmayan yeni BlackBerry modelinin videosu direkt resmi olarak yayınlandı. Kanadalı telefon üreticisi yeni modelin sadece görüntülerini koymakla kalmadı aynı zamanda kullanım videosunu da yayınladı. Kısacası şu anda telefonun her şeyi hazır olarak görünüyor.

BlackBerry Venice Özellikleri

Qualcomm 808 çipsete sahip olan BlackBerry Venice’de 3 GB RAM kullanılmış. 18 megapiksel arka kamera, 5.4 megapiksel ön kamerasıyla net fotoğraf ve video çekimi sağlıyor. Aynı zamanda Micro SD girişi sayesinde de hafızası artırılabiliyor.

Yeni model Venice’in ne zaman satışa çıkacağı ve fiyatının ne olacağı ise henüz bilinmiyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir