Android HD Video Player

Adobe Flash Player kurmadan flash dosyalarını açmak ister misiniz? Android ortamı için yapılmış en iyi ortam oynatıcılarından bir tanesi: HD Video Player

hd flash player android

Birçok kullanıcıya göre Android ortamında video izlemek iOS ortamından daha zevkli. Keza birçok oynatıcı bulunması ve flash desteklemesi de bunun bir kanıtı olarak gösterilebilir.

HD Video Player’da bu oynatıcılardan bir tanesi. Adobe Flash Player kurmadan flash dosyalarını açabilmesi de en büyük özelliklerinden bir tanesi. Filmleri, TV şovlarını, videoları rahatça izleyin.

HD Video Player, içinde bulundurduğu özel sıkıştırma tekniği ve format çevirme özelliği sayesinde zamandan tasarruf etmenizi ve cihazınızın hafızasında daha çok alan açmanızı sağlar. Videoyu hafıza kartına atmak veya tarayıcınızdan videoyu açmanız yeterli.

HD Video Player’in en güzel özelliklerinden bir tanesi de altyazı desteğinin olması. Bu sayede; srt, sub, txt, ass, ssa, utf, smi, rt, aqt, jss, js, utf8, formatındaki altyazıları da videonuzda izleyebilirsiniz.. Yapmanız gereken film dosyası ile altyazı dosyalarının isimlerini aynı yapmak.

HD Video Player’in desteklediği video formatları: avi, mpeg, flv, mp4, wmv, mp, divx, mkv, dv, rm, swf, dat, h264, h263, h261, 3gp, 3gpp, asf, mov, m4v, ogv, vob, vstream, ts.

HD Video Player’in desteklediği ses formatları: mp3, mp2, wma, 3g2, ogg, flac, aac, ac3, amr, pcm, wav, au, aiff, m4a, astream. Ayrıca m3u formatındaki müzik listelerini de çalıştırabiliyor olmanız programın bir diğer güzel özelliği.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir