Android için En İyi Ücretsiz VPN Uygulamaları

İnternet dünyasında anonim ve güvenli kalmak günümüzde zaruri bir ihtiyaç olmuştur. Artan siber saldırı vakaları, kimliğimizi, banka hesaplarımızı ve mahremiyetimizi tehdit etmektedir. Android için en iyi ücretsiz vpn uygulamaları ile güvenli ve gizli kalın.

Android İçin En İyi Ücretsiz VPN Uygulamaları

Virtual Private Network kelimelerinin baş harflerinden gelen VPN, günümüz dünyasında bilhassa İran, Suudi Arabistan, Çin ve Türkiye için önemli bir yazılımdır. Sık sık yaşanan erişim engelleri, verilerimize erişilmek istenmesi durumları sadece kişisel bilgisayarlarımızı değil aynı zamanda işletmelerimiz için de büyük bir sorundur.

Android İçin En İyi Ücretsiz VPN Uygulamaları

VPN seçimi, kullanım amacımıza göre önem atfetmektedir. Bilhassa ücretsiz vpn uygulamaları seçerken dikkat etmek gerekiyor.

Touch VPN

touchvpn

Ücretsiz bir VPN yazılımı olan Touch VPN, kullanıcılarına sunduğu sınırsız bant genişliğine rağmen oldukça hızlı bir ağa sahiptir.

Touch VPN kullanarak halka açık wifi ağlarından gelecek tehlikeleri önleyebilir, anonim bir şekilde internette güvenle gezinebilirsiniz.

Nord VPN

nordvpn

5,390’dan fazla sunucuyla dünyada 60’dan fazla ülkede sunucu barındırmasının yanı sıra oldukça hızlı olan Nord VPN, 256 bit şifreleme ile korunmaktadır. Netflix engelini aşabilen nadir VPN servislerinden birisi olan Nord VPN, IPV6 ve DNS koruma özelliklerine de sahiptir.

Yayın izleme ve P2P optimizasyonu ile seyir keyfinizi anonim bir şekilde koruyacak olan servis, 6 cihazdan tek bir üyeliğe bağlanabilme imkanı da sunmaktadır.

Psiphon Pro VPN

psiphon pro

Açık kaynaklı olmasıyla pek çok VPN servisinin önüne geçen Psiphon Pro VPN, bu yönüyle oldukça güvenilir bir görüntü sunmaktadır.

İçerisinde barındırdığı detaylı rapor paneliyle, internet günlüğünüz istatistik halinde sizlere sunulmaktadır.

HotspotShield VPN

hotspot shield

Günlük ücretsiz 500 MB bant genişliği sunan HotspotShield VPN, 7 gün ücretsiz deneme hakkı sunmaktadır.  256 bit encriptyon ile ağ trafiğinizi stabilleştiren HotspotShield, 70’den fazla ülkede 3.200 sunucu ile hizmet vermektedir.

365 VPN

365 Vpn

Okul, hükümet, iş yeri ve envai çeşit engeli kaldırabilen 365 VPN, indirdikten sonra tek dokunuşla sizleri korumaya başlayacak kadar basit ve hızlıdır.

Private VPN

private vpn

60’tan fazla ülkede sunucusu bulunan Private VPN, 7 gün ücretsiz denemeyle gelirken tüm kullanıcılarına sınırsız bant genişliği sunmaktadır.

Kill switch, IPV6, DNS korumalarının yanı sıra 256 bit şifreleme teknolojisiyle kullanıcılarını korumaktadır.

Neden VPN Kullanılmalı?

  • Anonim olmak: VPN kullanımının en çok tercih edildiği sebeplerden birisi de anonim olmak istemektir. Anonim olmak hiçbir sunucunun ve hükümetin nereden nasıl kimin bağlandığını öğrenemesini sağlamaktadır.
  • Gizlilik: VPNkullanırken ağ trafiğimiz kriptolojik tekniklerle şifrelenerek sağlandığı için verilerimizin ortaya çıkma ihtimali azalmaktadır.
  • Özgürce erişim: IP adresinizi engelleyen sunucular, siteler, oyunların yanı sıra hükümetlerin erişim engeli koyduğu içerikler üzerinde özgürce erişim sağlayabilme imkanı yakalarsınız.
  • Güvenli:  İnternete bağlıyken yaşayacağınız olası dijital casusluk gibi siber saldırılardan korunmanızı sağlar.

Neden VPN Kullanılmalı

Ne yazık ki Big Data dünyasında en önemli şey de verilerimizi ele geçirmek olmuş oluyor. Sadece şirketler ve hükümetler değil zaman zaman pek çok ücretsiz VPN’de verilerimizi izleyerek verilerimiz sayesinde kazanç sağlamaktadır. Bu yüzden doğru bir VPN seçimi oldukça önemlidir.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir