Android Telefonlar İçin Flash Player

Günümüzde çoğu insanın elinde android ya da ios işletim sistemine sahip telefonlar yer almaktadır. Bu telefonlar akıllı telefon özelliği ile birlikte kısa süre içerisinde büyük bir kitleye ulaşmıştır. Fakat bu telefonlar tek başına adının anlamını taşıyamazlar, bunlara gerekli olan uygulamaları sunarsanız eğer, telefonlarda sizlere istediğiniz veriyi sunabilir. Bir android telefonda olmaz olmaz belirli programlar vardır. Bu programlardan flash player’ı ele alacağız.

Flash player, android telefonlarda olması gereken en önemli programlardan biridir. Telefonunuzun özelliklerini tam anlamıyla kullanabilmek için bu program şarttır. Nasıl ki bilgisayarınız da bir flash yüklü olmadığı zaman videoları açamıyor ve ya oyunları oynayamıyorsanız telefonlarınız içinde bu geçerlidir. Telefonunuzda oyun, video ve ya java destekli her türlü içeriği sorunsuz bir şekilde izlemek istiyorsanız kesinlikle flash player yüklemeniz gerekmektedir.

Android_adobe_air_flashFlash Player’in Yararları Nelerdir ?

  • Flash player ile birlikte kesintisiz videolar ve ya mp3’ler dinleyebilirsiniz.
  • Java destekli tüm uygulamalarınız çalışır.
  • Akıllı telefonlarınız tam olarak işlevsel görevlerini yerine getirebilir.
  • Her hangi bir web sitesinde istediğiniz anlık verileri alabilirsiniz. (saat, hava durumu vb.)
  • .Swf türündeki dosyaları çok rahat açabilirsiniz.
  • Adobe flash player paketi ile birlikte pdf programınada sahip olabilirsiniz. Dökümanlarınızı da bu sayede rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz.

Flash Player’ın Zararları Nelerdir ?

  • Flash player telefonunuzda yüklü ise otomatik olarak girmiş olduğunuz web sitelerinde yer alan reklamların çoğu java yani .swf formatındadır. Bunları görmüş olursunuz.
  • Nasıl ki bilgisayarınız da ara ara hata verip web sayfanızı kapatmanızı istese de, özellikleri düşük bir telefonda da kaldırmayacağı sayfalar olabilir.

Kullanıcılara çok bir zararı olmayan flash player uygulamasının yukarıda da görüldüğü gibi faydaları oldukça fazladır. Bir çok insanın kullandığı ve genelinin memnun kaldığı bu uygulama sayesinde sizlerde telefonunuza daha fazla vakit ayırabilecek ve keyif alabileceksiniz. Online olarak klip, film, oyun, dizi, analiz gibi her türlü işlemi çok rahat bir şekilde yapabilmenin vermiş olduğu keyfin tadını çıkartın.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir