Android Telefonlarınızın Silinen Uygulamalarını Geri Getirin

Android işletim sisteminin hayatımıza girmesi ve yeni model telefonlarda özelliklerinin arttırdığı gözle görülecek cinstendir. Android telefonlar şuan için hayatımızın büyük bir kısmında önemli rol oynamaktadır. Yolda, evde, işte ve ya her hangi bir yer de karşılaşmış olduğumuz bir sorun ile baş edebilmek için hemen telefonlarımızı elimize arıyor ve gerek yüklemiş olduğumuz uygulama sayesinde, gerekse internet ile bağlantı sağlayarak sorunlarımızı çok rahat bir şekilde çözebiliyoruz. Buna örnek vermek gerekise bilmediğiniz bir yere gideceğinizi düşünün fakat nasıl gidilecek ve hangi toplu taşıma araçları ile oraya ulabilirsiniz bilmiyorsunuz. Hemen android telefonunuza sarılarak bu sorunu Google aracılığı ile, iett toplu taşıma seferleri uygulaması ile ve ya navigasyon uygulaması ile gps konumunu kullanarak çok rahat bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Bu uygulamaları kullandınız ve çerezerinize bu konumları kaydettiniz. İlerleyen günlerde başınıza gelen istemsiz olaylar sonucu telefonunuzda ki veriler silindi ve gitti. Bununla birlikte sadece çerezleriniz değil, fotoğraf, video, mp3 gibi tüm içeriğinize ulaşamıyorsunuz. Merak etmeyin bunun bir çözümü var. Android üreticileri bu gibi durumlarıda düşünerek sizlerin mağduriyetini gidermek için günden güne yeni çalışmalar göstermektedir. İçeriğinizi kurtarmak için sizlere gerekli olan 7-Data Android Recovery programıdır. Bu program sayesinde tüm içeriğinizi kurtarabileceksiniz.

7-data androidProgram ile kurtarma işlemini nasıl yapacağım ?

Sisteminizi kurtarmak için programı indirin ve bilgisayarınıza kurun.Programın kurulması esnasında telefonunuzu bilgisayara bağlayın fakat unutmayın ki usb hata ayıklama aygıtını aktif hale getirin. Programı açtığınızda telefon programınızı otomatik olarak görecektir.

Daha sonra kurtarmak istediğiniz belleği seçin ve programın tarama yapması için bekleyin. Tarama sonucunda belgelerinize kavuşacak ve kayıt edebileceksiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir