Android ve iOS İçin En İyi Mail Uygulamaları

İletişim teknolojisinde büyük bir endüstri oluşan E-Posta’lar günümüzde erişilebilirlik ve kolaylık açısından büyük yol kat etmiş durumda. Android ve iOS için en iyi mail uygulamaları tanıyın ve sizler de iş akışınızı en verimli hale getirin.

Android ve iOS İçin En İyi Mail Uygulamaları

E-Mail araçları son 5 yılda en hızlı gelişimini gerçekleştirerek günümüzde en çok kullanılan iş iletişim aracı olmayı başardılar. Sizler için hazırladığımız listeyle hızlarına göre, arayüz kolaylığına göre ve ücretli/ücretsiz oluşuna göre farklılaşan en iyi mail uygulamaları yer almaktadır.

Android ve iOS İçin En İyi Mail Uygulamaları

En iyi ücretsiz mail uygulamalarını seçtiğimiz listemizde a’dan z’ye tüm ihtiyaçlarınıza yönelik seçenekler yer almaktadır.

Outlook

outlook

2012 yılında Microsoft tarafından geliştirilerek piyasaya sürülen Outlook, milyonlarca insan tarafından tercih edilmektedir.

Microsoft Exchange, Microsoft 365, Outlook.com, Gmail ve Yahoo Mail ile senkronize çalışabileceğiniz Outlook, istediğiniz her yerden Skype ile kullanabileceğiniz mail servisidir.

Blue Mail

bluemail

Blue Mail’in diğer mail servislerinden ayrılan en önemli özelliği Gmail, Outlook, Hotmail, Yahoo Mail, AOL, iCloud ve Office 365 sağlayıcılarının yanı sıra IMAP, POP3 + Exchange (ActiveSync, EWS desteğine sahiptir.

MyMail

mymail

Rus menşei yapım olmasıyla siber güvenlik tarafına büyük ağırlık veren MyMail, diğer mail servislerinin aksine gelişmiş bir bildirim yazılımına sahiptir.

Diğer mail servislerinin aksine MyMail, IMAP, POP ve SMTP konfigürasyonlarını sizin yerinize yapar.

SparkMail

spark e mail

Outlook, iCloud, Yahoo ve Google gibi pek çok popüler mail servisini entegre olarak ağına katan mail servisi SparkMail, hızlı ve basit bir arayüzle milyonlarca kullanıcıya sahip.

Akıllı önceliklendirme özelliği ile yüzlerce mailin arasında boğulmadan en önemlilerini üstte görebileceksiniz.

Edison Mail

edison mail

En iyi mail yazılımlarından birisi olan Edison Mail, yalnızca mail fonksiyonlarını değil aynı zamanda sosyal medya fonksiyonlarına da sahiptir.

Edison Mail Özellikleri:

  • Tüm mail kutuları tek bir elden kontrol edilebilir.
  • Macsistemleriyle uyumlu çalışma yeteneği sayesinde, Mac’de kullanılacak en iyi mail servisidir.
  • Darkmodu ile gece kullanımlarına uygundur.

Boxer

boxer

Touch ID ve PIN güvenlik korumalarına sahip Boxer, içerisinde pek çok iletişim ve takvim uygulamasını da barındırmaktadır.

Boxer Mail Özellikleri:

  • Konferans konuşmalarına hızlıca katılabilirsiniz.
  • Modern e-posta özellikleriyle, mail arayüzünü istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.

Typeapp

typeapp

Parmak izi girişi, gelişmiş bildirim sistemi  ve isteğe bağlı yapılandırılabilir mail kutusuyla Typeapp rakiplerinin karşısında oldukça güçlü özelliklere sahip.

Typeapp Özellikleri:

  • Android Wear tüm giyilebilir teknolojilere uyumlu mail sistemine sahiptir.
  • IMAP, Exchange, POP3 ile dünyanın her yerinden mail kutunuza erişebilirsiniz.
  • Onlarca farklı tema ve simge arayüzüyle şık tasarımları seçebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir