Android’de Mutlaka Olması Gereken Uygulamalar

Android işletim sistemine sahip bir cihaz kullanıyorsanız size vereceğimiz uygulamalar sayesinde hayatınızı daha kolay bir hale getirebilirsiniz. Günlük yaşam içerisinde farkında olmadan birçok araştırma yapıyoruz. Hepsi için ayrı ayrı yerlere girmek hem zaman kaybına hem de yorgunluğa neden oluyor.

İşte Android bir cihazda bulunması gereken uygulamalar:

1- Nokta

Birçok işlevi aynı çatı altında toplayan Nokta uygulaması günlük burç, TV yayın akışı, gazeteler, hava durumu gibi birçok özelliği bünyesinde barındırıyor, üstelik boyutu da oldukça küçük.

2- ShakeLock

Cihazınızı sürekli olarak güç düğmesine basarak kapatmak zorunda mısınız? ShakeLock sayesinde telefonunuzu sadece sallayarak kapatabilirsiniz.

3- Google Keep

Gün içerisinde hatırlatma olması amacıyla sürekli olarak not tutma ihtiyacı duyarız. Google Keep sayesinde hem yazılı hem de sesli olarak notlar tutabiliyorsunuz. Yer bildirimlerini de otomatik olarak ekleyerek, nereye gitmeniz gerektiğini daha sonra çok daha kolay bir şekilde bulabiliyorsunuz. Kısacası artık kağıt kaleme son, Google Keep her derde deva!

4- LetGo

İkinci el eşya alıp satmak oldukça zor bir hal alabiliyordu. Fakat artık LetGo uygulamasıyla birlikte yakınınızdaki ikinci el eşyaları görebiliyor ve anında iletişime geçebiliyorsunuz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir