Android’li Philips TV’ler

Las Vegas‘ta son günlerine yaklaşan CES 2014’te birbirinden güzel teknolojik ürünler duyruluyor. Bunlardan birisi de Philips TV’den geldi. Philips markasını Türkiye ve tüm dünya ülkelerinde pazara sunan TP Vision, CES 2014‘te Android işletim sistemi içeren TV’lerin çok yakında piyasada olacağını duyurdu.

Mobil işletim sistemleri popülerliğini gün geçtikçe ilan ediyor. Mobil diye tarif ettiğimiz şeyler sadece telefonlar olmadığı için taşınabilir veya küçük çapta birçok teknolojik cihazın işletim sistemi açığını da giderek doldurmaya başladı. Özellikle son günlerde iOS ve Android‘li otomobil haberlerinin ardından şimdi de TV alanında kullanılacağı duyruldu. Vegas’ta son günlerini yaşayan CES 2014’te Philips Android işletim sistemini barındıran TV’sini duyurdu.

android philips tv
mirc indir
mirc yukle
Duyrunun devamı da oldukça güzel. Çünkü bu televizyonlar için Philips Smart TV portalında çeşitli uygulamalar kullanıcının karşısına çıkacak. Ancak işin güzel kısmı; cihazlar Google Play üzerinden de oyunlar dahil birçok uygulamaya erişim sağlayıp kullanıma sunabilecek. 2014 yılı içerisinde en fazla ağırlığın bu segmente verileceğini açıklayan TP Vision, 2015 yılından itibaren birçok TV’de bu tarz işletim sistemi görmeye başlanacağının sinyalini verdi.

Android‘li Philips TV‘ler 2014 yılı ikinci yarısından itibaren Türkiye dahil birçok ülkede raflarda yerini almaya başlayacak.

One Comment

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir