Android İle Geri Yükleme Uygulaması

Android işletim sistemi, Linux tabanlı ve açık kaynak kodlarına bir yapıya sahip. Açık kaynaklı olmasından dolayı pek çok firma bu yazılımı alıp, kendine göre ekler yaparak, yorumlayarak cihazlarında kullanıma sunuyor. Örnek olarak HTC‘nin, Sony‘nin ve Samsung‘un Android 4.0 Ice Cream Sandwich yüklü telefonlarına baktığınızda, görünüm olarak oldukça farklı olduklarını görebilirsiniz. Aslına bu devantaj gibi de görülebilir. Android yapısında bir birliğin olmaması, bazı ek hizmetlerin sunulamaması sunulamamı anlamına geliyor.

Apple yedekleme konusunda bir standarta sahip. iOS tabanlı bir cihazdaki tüm verileri, iTunes ile bilgisayarınıza kolayca aktarmanız mümkün oluyor. Bu yedekleme işleminden sonra, yeni bir iOS tabanlı cihaz aldığınızda, da yedeğinizi yeni cihazınıza kolayca yükleyebiliyorsunuz.

Android tabanlı cihazlar için bu tip gelişmiş – standat bir yedekleme sistemi bulunmuyor. Samsung‘un Kies‘i hariç, kapsamlı bir yedekleme işlemi yapan sistem maalesef mevcut değil.

Yedekleme işindeki bu sorun için Android sistemlerde yine açık kaynak kodlu uygulamalar imdadımıza yetişiyor. “My Backup Pro”.

Androig Geri Yükleme

My Backup Pro adındaki uygulamayla, başta  rehberiniz olmak üzere, tüm belgelerinizi  yedeklemeniz mümkün olabiliyor. My Backup Pro’nun Trial versiyonunu ücretsiz olarak buradan indirip kurabilirsiniz.. Zaman kısıtlamalı bu uygulamanın yanında ayrıca sınırsız sürümü ise ücretini ödeyerek Google Play Store‘dan buradaki adresten satın alınabiliyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir