Andromium ile Android Telefonlarınız Masaüstü Görünüme Dönüşecek

Android telefonlar günümüzde oldukça kullanılmakta ve hayatımızın büyük bir parçası haline gelmektedir. Android işletim sistemine sahip telefonlar çıktığından beri neredeyse evlerimizde ki masaüstü bilgisayarları açmaz olduk. Çünkü android telefonlar ile hemen hemen her işlemlerimizi görebiliyoruz. Gittikçe gelişen ve birbirinden yeni özellikler ile kullanıcılara sunulan android programlar ve uygulamalardan kopmak ise imkansız hale geldi diyebiliriz.

Android kullanıcıları ise mükemmel bir özellik daha yola çıkmak üzere. Andromium adında bu program ile birlikte android telefonlarınızı masaüstü görünümüne dönüştürerek bir çok özelliği aynı bilgisayar gibi kullanabilme imkanını sizlere sunuyor. Program ile birlikte masaüstü bilgisayarınıza ait olan klavye ve mouse’nin yanı sıra usb giriş soketlerini dahi android telefonlarınız ile birlikte kontrol edebileceksiniz.

AndromiumProgramın yapımcılarının ise atlamadığı ve şuan sizlerin dahi aklına gelmeyen ancak kullanmaya başladıkça keşfedebileceğiniz bir özellik daha bulunuyor. Telefonunuzu masaüstü bilgisayar durumuna getirdiğinizde ve kullanmaya başladığınızda o esnada gelen her hangi bir çağrı vb iletişim sağlayıcı tüm özellikleri kullanmanız mümkün. Telefonunuz bilgisayar konumundayken bile tüm özelliklerini kullanabilecek ve masaüstü bağlantınızın kopmaması sağlanacaktır.

Üreticilerin bu programın hayata geçirmeden önce bir hedefleri vardı. Bu hedef ise yaklaşık 100 milyon doları bulabilmekti. Eğer üreticiler hedeflerine ulaşabilir ve bu rakamı tamamlayabilirlerse programı önümüzde ki yıllarda kullanmak mümkün olacaktır.

Bu programın telefonuma zararı olacak mı ?

Hayır her hangi bir zarar söz konusu olmayacak aksi takdirde telefonunuza olan bağlılığınızı arttıracak ve android telefonlarınız ile neredeyse yapamayacağız işlem kalmayacak. Bu program üreticilerinden yola çıkarak diğer üretici firmalar ise bunun altında kalmayıp android kullanıcıları için çok farklı özelliklerde program sunulacağı düşünülmektedir.

Programın genel anlamda kolaylıkları neler olacak ?

Sıradan bilgisayarınızı kullanmak yerine windows xp ve ya 7-8 değilde android işletim sistemine sahip bir bilgisayarınız olacak. Kulağa hoş gelen bu uygulama, kullandıkça da sizlere zevk verecek nitelikte. Çünkü şarj, wifi, saat gibi küçük özellikleri dahi bilgisayarınızda ki gibi sağ alt köşede görebileceksiniz. Bilgisayarınızda yapmış olduğunuz tüm her şeyi telefonunuzun işletim sistemini kullanarak gerçekleştireceksiniz. Bunu harici bir sistem harddiski gibi de düşünebilirsiniz. Bu sayede yapmış olduğunuz değişiklikler direk telefonunuza entegre edilecek. Uygulama ve sistem güncellemeleri de buna dahil.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir