Angry Birds: Star Wars

Mobil oyunlar da mobil teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte hayatımızda yer etmeye başladı. Zaten elimizdeki küçük cihazlar ile oyun oynama keyfini daha önceleri gameboy denen şeylerle yakalamıştık. Yeni mobil teknoloji ile de yapılan oyun uygulamaları bizi gameboy sevgimizi yeniden canlandırmaya yetti de arttı bile. Bu mobil oyunların belki de en çok bilineni Angry Birds oldu. Kızgın kuşlar’ı sapanla fırlatıp kaleleri yıkıp ödülleri toplamaya çok alıştık. Hatta bu öylesine fenomen oldu ki uygulamaya ait joystickler bile yapıldı. Fırlatma rampası, tnt patlatma butonu vs gibi şeyler gördük.

Angry Birds Star Wars

Angry Birds yeni serüveni için bir müddettir çalışma içerisindeydi. Yeni aldığımız bir habere göre de yeni oyunun ismi Star Wars. Bu sefer maceralarına uzayda devam edecekler kuşlar. Yeni oyunun çıkış tarihi de belli olmuş. 8 kasımda çıkması netleşen bu oyunu birçok oyun sever merakla bekliyor. Yine uygulama üzerinden sahip olacağımız oyunun fiyatı da muhtemelen yine cüze ücretlerden olacaktır. 1,5-5TL gibi bir rakama uygulama merkezlerinden indirebiliriz diye umuyorum.

Uygulamanın üreticisi Rovio Mobile yeni oyunlarının fragmanını da youtube üzerinden servis etti. Kısa fragmanı da yukarıdan izleyebilirsiniz. Eldeki ışın kılıcı sapan şeklinde yapılmış. Bu beni çok güldürdü.

Gelecek olan oyun Mac, iOS, Android ve Windows işletim sistemlerinin güncel sürümleriyle tam uyumlu olacak.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir