Any.do uygulaması ilk büyük güncellemesini yayınladı

Eğer hayatınızı akıllı telefonunuzun hatırlatıcısı ve programlaması ile çok daha kolay ve etkili şekilde kontrol edenlerdenseniz, o zaman mutlaka App Store üzerinde yer alan en iyi yapılacaklar ve ajanda uygulamalarının arasında yer alan  Any.do uygulamasını görmüşsünüzdür. Uygulama ilk sürümü ile hem oldukça basit bir arayüz sunuyor hem de aynı zamanda oldukça gelişmiş işlevlere sahipti. Fakat sadece bir yapılacaklar uygulamasından öteye gidememişti. Uygulamanın yapımcı ekibi ise Any.do’nun daha iyi bir uygulama olarak kullanıcılara hizmet vermesi için yeni güncellemesini hazırladı ve uygulama için ilk gelişmiş olan 2.0 güncellemesini sundu.

any.do

2.0 ile daha önceki sürümde yer alan özelliklerin geliştirilmiş olması ile birlikte bazı yeni özelliklere de merhaba diyoruz.  Fakat uygulamanın daha önceki kullananları için yeniden öğrenilmesi gereken pek de bir şey yok diyebiliriz. Artık yeni uygulama sürümü ile birlikte bir proje içerisinde yer alan üyelerle sohbet edebilme, dropbox üzerinden dosya paylaşabilme, gruplara üye ekleyip kaldırabilme gibi birçok yeni özellik bulunuyor.

Tabii, bazı öne çıkan yeni özellikler de Premium yani ücretli kullanıcılar için sunuluyor. Premium kullanıcılar istedikler arkaplan renk seçeneklerini seçebiliyor ve ücretsiz kullanıcıların aksine bir gruba sınırsız üye ekleyebiliyor. Ücretsiz kullanıcılar ise bir gruba en fazla iki kullanıcı ekleyebiliyor. Sınırsız dosya boyutu da yine premium üyelere sunuluyor ve ücretsiz kullanıcılar 5 MB büyüklüğündeki dosyalar ile sınırlandırılıyor.

Any.do uygulaması önümüzdeki iki hafta için ücretsiz olarak indirilebilecek, premium satın alımlar ile ise Any.do uygulaması aylık 3 Dolar ve yıllık 27 Dolar’a denk gelecek.  İki hafta sonra ise aylık bedel 5 Dolar, yıllık bedel ise 45 Dolar olacak.

Any.do uygulamasının ayrıca yeni tanıtım filmini hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Any.do uygulamasını App Store üzerinden indirmek için tıklayınız. 

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir