App Deals ile Programların Fiyatlarını Takip Edin

Eğer sıkı bir Apple kullanıcısıysanız iFun-Box programını biliyorsunuzdur. iFun-Box, Jailbreak yapılmış olsun, olmasın tüm cihazlarınızın sistem dosyalarına erişebilmenizi sağlar ve değişiklik yapmanıza imkân tanır. Bu yazımızda iFun-Box’ın bir diğer özelliğinden bahsetmek istiyoruz: App Deals.

App Deals ile program fiyat takibi

Bilindiği üzere, uygulama yaratıcıları zaman zaman uygulamalarında kampanya yaparak indirime gidebiliyor veya birkaç günlüğüne, birkaç saatliğine ücretsiz hale getirebiliyorlar. Tabi bunları sürekli olarak takip etmek mümkün olmayabiliyor. Bu aşamada devreye “App Deals” giriyor. Örneğin Whatsapp programı ücretli fakat belirli bir süreliğine ücretsiz hale geldiyse, bu değişikliği App Deals üzerinden görme imkanını elde edebiliyorsunuz.

App Deals özelliğine iFun-Box’ın 1.99 Build 0958.0697 Beta sürümü veya daha üst sürümlerinde ulaşabilirsiniz.

App Deals’ı kullanmak için iFun-Box’ı bilgisayarımızda açıyoruz ve sol üst köşedeki App Deals sekmesine tıklıyoruz. Orta üst kısımda bulunan Recommend Free Deals (Ücretsiz Uygulamaları Tavsiye Et), Recommend Price Drops (İndirimleri Tavsiye Et), All Free Deals (Bütün Ücretsiz Teklifler), All Price Drops (Bütün Fiyat İndirimleri) seçeneklerinden dilediğimizi seçerek araştırmanızı yapabilirsiniz. Sağ tarafta bulunan Country/Religion (Ülke / Bölge), Device (Cihaz), Categories (Kategoriler) seçeneklerini kullanarak da, aramalarınızı daraltabilirsiniz.

App Deals örnek indirim

Dilediğiniz uygulamaya tıkladığınızda, uygulamanın AppStore sayfasına yönlendirileceksiniz ve dilediğiniz gibi indirebileceksiniz.

iFun-Box programını indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir