Apple 21 Mart etkinliği kesinleşti!

Let us loop you in.” sloganıyla duyrulan etkinlik artık kesinleşti. Peki ama bu etkinlikte neler tanıtılabilir? Apple bu etkinliği nasıl kullanacak? Şimdi merak edilen konular bunlar. Etkinlikte tanıtılması beklenen yen cihazlar var.

Bu cihazlar arasından duyumlarda en çok iPhone SE modelini bekliyoruz. Önceki cihaz iPhone 5C gibi daha düşük özellikli ve ucuz bir iPhone modeli olarak piyasaya sürülecek yeni model, iPhone 6’nın ardından gelen bir model. Ancak isim olarak iPhone SE, iPhone 5E ve iPhone 6C gibi isimler telaffuz ediliyor. Bakalım söylentiler doğrulanabilecek mi?

Beklentiler arasındaki diğer bir cihaz da yeni iPad modeli. Bu model geçtiğimiz yıl süpriz bir şekilde duyurulan 12.9 inclik iPad Pro ile alakalandırılıyor. Bu model ya iPad Air 3 olacak ya da daha küçük ekranlı Pro modeli; iPad Pro 9.7 inç.

Beklentilerden bir diğeri de daha düşük ihtimalin olduğu Apple Watch üzerine. Şimdiye dek ikinci Apple Watch ile ilgili pek bir detay listesi haberleri yapılmadı. Bu konuda sızıntı veya herhangi bir kulaktan dolma bilgi yok. Fakat bu da süpriz olabilir. Yeni saatin ismi hakkında da iki farklı öngörü var; Apple Watch 2 veya Apple Watch S.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir