Apple, 9 Mart Etkinlik Davetiyelerini Basın Mensuplarına Yolladı

Bugün sabah saatlerinde Apple tarafından basın mensuplarına 9 Mart Pazartesi günü Türkiye saatiyle saat 20:00’da başlayacak olan özel bir etkinliğin davetiyeleri yollandı. The Loop teknoloji bloğunun aşağıda göreceğiniz paylaştığı davetiye fotoğrafında, katılımcılara “Spring Forward” mesajı veriliyor ki bu da aslında hem ileri doğru zıplamak anlamına hem de ilk bahar anlamına geliyor. Yani Apple Watch ile bir adım daha ileri gidileceği hem de etkinlik gününün ilkbahar müjdecisi olduğu anlatılıyor. Etkinlik San Francisco şehrinde bulunan Yerba Buena Center fort he Arts merkezinde yapılacak.

apple-watch-event

Apple’ın etkinlikte ne ile ilgili konuşmalar yapacağına dair herhangi bir resmi bilgi bulunmuyor fakat birçoğumuz biliyoruz ki etkinliğin amacı Apple Watch’un tanıtılması olacak. Öte yandan Tim Cook’un dedikoduları ortalarda dolaşan 12 inç ekrana sahip MacBook ve iPad Pro’nun da tanıtımlarını yapması bekleniyor.

Geçtiğimiz Eylül ayında bahsedilen ve Nisan ayında piyasaya sürülmesi beklenen Cupertino firmasının hakkında çok fazla bilgi vermediği merakla beklenen Apple Watch’un fiyatları 349 dolardan başlaması beklenirken, saatin batarya ömrü gibi merakla beklenen bilgiler hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

Apple Watch ile ilgili bilinen konulara baktığımızda ise, akıllı saatin Sport, Standart ve Edition olmak üzere üç faklı modelde sunulacağı ve boyutlarının 38 mm ve 42 m olacağı. Ayrıca Apple Watch Apple Pay destekli olacak, uygulama bildirimlerini görebileceğiz, fitness takibi yapacak ve bir takım diğer fonksiyonları olacak. Tabi ki iPhone’a bağımlı bir saat olacak.

Ek bilgi olarak verelim; Apple tarafından en son 2012 yılının ilkbahar ayında bir etkinlik düzenlenmiş ve üçüncü nesil iPad ve Apple TV tanıtımı yapılmıştı..

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir