Apple, Airpods Sürümünü Güncelledi

Apple tarafından bugün itibariyle iPhone 7 ile birlikte hayatımıza giren kablosuz kulaklıklar olan Airpodsun sürüm güncellemesi yapıldı. Apple tarafından sürüm güncellemesi ile ilgili herhangi bir değişiklik kaydı yayınlanmadı, bundan dolayı açıkların kapatılmasına veya performans geliştirmesine ilişkin nasıl bir değişikliğin yapıldığına dair herhangi bir bilgi mevcut değil fakat konu ile ilgili bir gelişme olduğunda bizler de sizleri bilgilendireceğiz. Eski sürümü 3.3.1 olan Airpods, güncelleme ile birlikte 3.5.1 sürümüne güncellenmiş oldu.

Kablosuz kulaklıklarınıza yeni güncellemeyi kurabilmek için şarj kutusuna koyun ve kapatın, kutuyu kapatın ve USB portu aracılığıyla bilgisayarınıza veya şarj aletine bağlayın ve bir süre bekleyin. iPhone’unuz Airpods ile bağlantı kuracak ve bu bağlantı sayesinde Wi-Fi bağlantısı aracılığıyla yeni sürümünüz kulaklığa yüklenmiş olacak.

Airpodsunuzun güncel sürümünü görebilmek için şarj kutusunu açın, bu arada telefonunuzun ekranında bağlantının kurulduğuna dair grafik görünecektir, daha sonra telefonunuzdan Ayarlar >> Genel >> Hakkında >> Airpods yolunu izlemeniz yeterli olacaktır. Bu sayfada Airpodsunuzun model numarası, seri numarası, yazılım numarası ve donanım numarası gibi bilgilere ulaşabilirsiniz.

Sürümünüzü Versiyonunu Neden Bilmeniz Gerekir?

Bu anlatacaklarımız birçok kişinin bildiği türden bir bilgi fakat bilmeyenler için açıklama gereği hissediyoruz. Geçmişte bazı kullanıcıların earpods ile ilgili bazı sorunlar yaşadığına dair duyumlar aldık. Yazılım sürümünün güncellenmesi de Apple tarafından yapılacak olan geliştirmeleri cihazınıza kurmanız açısından önem arz ediyor ki bu da daha iyi bir kullanıcı deneyimi yaşanması açısından oldukça önemli.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir