Apple EarPods için Pratik Özellikler

Apple, yakın zamanda daha iyi ses kalitesine sahip EarPods kulaklıkları çıkardı. Peki, bu kulaklıklardan daha iyi verim almak için ne yapmak gerekir?

Apple EarPods pratik kullanım önerilerini sizlerle bir araya getiriyoruz. Ergonomik yapısıyla öne çıkan EarPods, üzerindeki navigasyon tuşları ile birçok işlemi kolayca yapmanıza yardımcı oluyor. EarPods’un birçok işlevi yer almaktadır. Bu işlevler nasıl kullanılır?

Apple markasının kablolu kulaklık modeli olan EarPods’lar; yaygın olarak kullanılıyor. Apple markasına ait Iphone cep telefonu ile kullanılan kulaklık modelleri kullanım rahatlığı sunuyor. Apple, EarPods kulaklık üzerindeki düğmeleri sayesinde artık rahat ve basit bir biçimde kullanılıyor. Kulaklık modelinde mikrofona ve kısa yollara kısaca bağlanabilirsiniz.

Apple EarPods Pratik Özellikleri Nelerdir?

Apple Earpods kullanımı sırasında birçok kişinin bilmediği pek çok pratik özellik bulunuyor. Bu özellikler şu şekildedir;

  • Müziği duraklatmak için kulaklıktaki orta düğmeye bir kez basabilirsiniz.
  • Bir sonraki müziği çalmak isterseniz orta düğmeye arka arkaya iki kez basabilirsiniz.
  • Çalma sırasında orta düğmeye arka arkaya üç kez bastığınız zaman müzik yeniden başlar.
  • Müziği hızlı ileri sarmak isterseniz orta düğmeye hızlı bir şekilde iki kere basmanız gerekir.
  • Kulaklık iPhone’a bağlandığı zaman, aramayı cevaplamak için ortadaki düğmeye basın.
  • Görüşme sırasında telefonu kapatmak için ortadaki tuşa basın.
  • Aramayı reddetmek için ortadaki düğmeye yaklaşık iki saniye basılı tutun.
  • Siri’yi açmak isterseniz ortadaki düğmeyi basılı tutmanız gerekir.

Apple Earpods özellikler ve pratiklikleri sayesinde ürünler tüm arama ve müzik deneyimleriniz farklı bir hale geliyor. Apple yıllar boyu aynı kulaklık modelini modelleri üzerinden hizmet veriyordu. Ancak IPhone 5 serisi ile değişmeye başlayan Apple EarPodsları gün ışığına çıktı. Pratik özellikleri ile bilinen EarPodslar herkes tarafından kullanılıyor. Apple EarPods kullanımı için ekstra bir zorluk çıkarmıyor. EarPods ses kısma açma, kısayollar gibi sıklıkla kullanılan özellikleriyle kullanıcıları memnun ediyor. EarPods ürünlerinde kısa yolların bilinmesi kullanıcıların rahat bir kullanım sağlamasına yardımcı olur.

EarPodslar sadece kulaklık desteği vermez. Pratik özellikleriyle beraber kullanıcının hayatına büyük rahatlık sağlıyor. Apple her yeni ürün modelini çıkartırken kalitesini daha da geliştiriyor. Apple EarPods pratik özellikleriyle her işlemi kolayca yapabilmenizi sağlıyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir