Apple’ın yeni bir etkinlik düzenleyeceğine dair sızıntı 15 Ekim diyor!

10 Eylül’de Apple yeni ürünleri iPhone 5S ve iPhone 5C’yi tanıtmıştı. Ancak beklenen ürünler sadece bunlarla sınırlı değildi. Yeni nesil iPad’ler ve Macbook gibi yeni ürünler de beklentiler arasındaydı. Hal böyle olunca 10 Eylül etkinliğinde tanıtılmayan ve beklenti devam eden ürünler için yeni tarih arayışı başlamıştı.

Tam da bu sırada macg.co isimli bir internet sitesi ortaya bir tarih atarak yeni bir sızıntıyı gündeme getirdi. Site bu konuda bir referans sayılacak kadar değil. Ancak bu tür sızıntıların da nereden geleceği belli olmuyor. Ortaya atılmış olan uydurma bir tarih olabileceği gibi kaynakları sağlam bir sızıntı da olabilir.

apple etkinlik

Apple’ın beklenen ürünleri iPad 5, iPad mini 2 ve yeni MacBook Pro‘ydu. Bunlar beklentisi devam eden yeni ürünler. Yakın zamanda tanıtacağı aşikar, ancak bu tarih 15 Ekim olur mu bilemeyiz. Ancak şöyle bir tahmin yürütürsek; Apple öncelikle dikkatleri başka noktalara dağıtmadan önce, tanıtılmış ürünlerini belli bir raya oturtmaya çalışacaktır. Apple’ın iPhone 5S ve iPhone 5C‘yi 100 ülkede satışa sunma tarihi olarak Ekim sonu demişti. Sanıyorum yeni ürünlerinin tanıtımı da bu tarihin hemen ardından olacaktır. Daha öncesinde herhangi bir yeni ürün tanıtımını beklemiyorum.

Bu ürünleri de bekleyenler oldukça fazla. Sonuçta iPad ve Macbook’larda apayrı dünyalar. Meraklısı için böyle bir duyuru ile beklentilerine yaklaştıklarını hatırlatmış olalım…

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir