Apple İçin iMovie Güncellendi!

Perşembe günü yayınlanan Apple için iMovie video düzenleme yazılımında bulunan güncelleme, hızla toplu seçilen fotoğraf ve videoların yanı sıra, içerik paylaşım seçenekleri, yeni bir proje paketi oluşturma metodu da geliştirildi.

Apple iMovie

Güncellenen iMovie ile, kullanıcılar “Yeni Proje” menüsünde doğrudan toplu seçme içeriği, birden fazla fotoğraf ve videoları yeni projelerle doldurabilirsiniz. Teker teker eklemek yerine, iMovie ile seçili ortamı bir proje zaman çizelgesinde otomatik olarak da ekleyebilirsiniz.

Proje oluşturma değişikliklerin yanı sıra, en son iMovie sürümünüzü ve projelerinizi, Facebook ve Vimeo aracılığı ile de paylaşabilirsiniz. Tabiki, Apple birçok yinelemeli yazılım sürümleri ile görülen her zamankinden daha fazla kararlılık ve performans geliştirmeleri de içermektedir. Bu yenilenen sürüm ile 1080 p içerik desteği, 4K videolar üzerinde oynama ve daha fazla içeriklede zenginleştirilmiştir. Güncellenen iMovie video edit programını, 4,99 $ karşılığında buradan indirebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir