Apple İOS 7 İşletim Sistemini Resmen Onayladı

Apple tarafından 10 Haziran 2013 tarihinde yapılacak olan WWDC 2013 Etkinliği için başlatılan çalışmalar ile İOS 7 İşletim Sistemi Sürümü hakkındaki dedikodularda doğrulanmış oldu.

San Francisco’da Moscone Center’ın ev sahipliğinde yapılacak olan konferans öncesinde başlayan süsleme ve düzenleme çalışmalarında üzerinde 7 ibaresi olan görseller kullanılmaya başlandı bile.

Apple tarafından Sadelik ve İşlevsellik ön plana alınarak hazırlanan yeni İOS Sürümü için hazırlanan reklam görselleri de oldukça sade ve net olmuş.

Henüz resmi anlamda hiçbir bilgi verilmeyen ve büyük ihtimalle de netlik kazanması için 10 Haziran tarihinin beklenmesi gerekecek olan İOS 7 Sürümü ile hem Apple iPad serileri hem de Apple iPhone serileri bir dizi güncelleme ve yeni özellik ile elden geçirilecek.

Özellikle son İOS 6 güncellemesi sonrasında büyük sorunlar yaşayan ve belki de Apple için en büyük utanç kaynaklarından birisi haline gelen güncelleme İOS 7 ile tamamen ortadan kaldırılmak ve yeni beyaz bir sayfa açılmak isteniyor.

Yapılan güncellemeler ile özellikle Widget Kullanımları noktasında bazı düzenlemelerin yapıldığı, İphone serisine özel olarak bir FaceTime Uygulamasının hazırlandığı, Daha spor ve rahat bir görünüm, daha keskin menüler ve daha şık bir yapının entegre edildiği gelen bilgiler arasında.

Bazı sızan görseller dışında basına tam anlamıyla bir görsel veya bildiri sızdırılmış değil. O sebeple İOS 7 Güncellemesi için beklemek sanırım en doğru karar olacaktır.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir