Apple iPad Air 3 Bu Yıl Gelmeyebilir

Teknoloji dünyasının önde gelen firmalarından olan DigiTimes geçtiğimiz günlerde yayınladığı raporda Apple firmasının 2015 yılı içerisinde piyasaya süreceği modellere değindi. Bu modeller arasında iki yeni tablet yer alsa da iPad Air 3 bu listede yer almıyor.

DigiTimes bu bilgilere Apple tedarikçilerinden elde ettiğini açıkladı. 2015 yılı içerisinde 4. nesil iPad Mini’yi piyasaya sürmeye hazırlanan firma Air 3 hakkında hiçbir açıklamada bulunmayınca Air kullanıcıları gözlerini 2016 yılına çevirdi. iPad Mini 4 tasarım olarak Mini 3’ten farklı olmasa da arka planda donanımında yükseltmeler olacak. Kullanıcısına daha hızlı bir işletim sistemi sunmak isteyen Apple, ufak yazılım geliştirmeleri de yapacağını duyurdu. iPad Mini 4’ün piyasaya sürülme tarihi ise 9 Eylül olarak belirlense de Ekim ayına da ertelenmesi konuşuluyor.

Büyük ekranlara sahip telefonların son zamanlarda artması sonucu tabletlere olan ilgi giderek azalıyor. Bunu da göz önünde bulunduran Apple, 12.2 inç ekran büyüklüğüne sahip iPad Pro’yu önümüzdeki aylar içerisinde piyasaya sürecek.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir