“Apple, iWatch’un üretimine başladı” mı?

China Times‘ın haberine göre uzun süredir konuşulan, Apple’ın giyilebilir teknoloji ürünü iWatch üretilmeye başlandı. İsim konusunda herhangi bir bilgi yine yok ancak herkesin taktığı isim alınmazsa ne olacak bilemiyoruz. 🙂

iwatch

Yıl sonu itibariyle iPhone 6 tanıtılacak. iWatch’un tanıtımının da bu yılın ortasında yapılması bekleniyordu. Çünkü iPhone 6’nın gölgesinde kalmaması ve biraz piyasa yapabilmesi açısından yıl ortası düşünülüyordu. İlk üretim dönemi olarak 3 milyon rakamı telaffuz edilirken, 3. çeyrekte 15 milyon üretim planlamasından söz ediliyor. Rakamlar gerçekten çok ciddi. Bu da Apple’ın bu kategoriden beklentisini ortaya koyuyor.

Samsung Galaxy Gear satışa sunulmasının ardından iki ayda 800bin sattı. Apple bu rakamaları ve Nike gibi diğer rakipleri göz önünde bulundurduğunda mutlaka birşeyler çıkarmıştır. Sanıyorum çok daha başarılı bir ürün olduğuna inanıyorlar. Nike FuelBand‘ın kapanıp devam edeceği de meçhul. Ancak bu mechuliyet bizim için böyle. Çünkü Apple bu konuda bir ortaklık bile yapmış olabilir.

Bakalım nasıl bir giyilebilir teknoloji ürünü yani iWatch gelecek merakla bekliyoruz…

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir