Apple Kalem 2: Yeni Özellikleri Ve Çıkış Tarihi

iPad Pro kalemi olarak bilinen ve iPad Pro ile beraber çıkış yapan Apple kalem, şu an dünyanın en iyi tablet kalemi olarak gösteriliyor. Apple tasarım ekibinden Sir Jony Ive, Apple Kalem 2 üzerinde çalışmalar olduğunu belirtti.

Apple Pen 2

Apple Kalem 2’nin Yeni Özellikler Ve Çıkış Tarihi Söylentileri:

Çıkış tarihinin kesin olmamasıyla birlikte şu an en belirgin söylenti 2016 sonbahar. Ama bir diğer söylenti ise Apple Kalem 2’nin, 2017 baharında iPad Pro 2 ile birlikte çıkabilir söylentiside kafaları karıştırıyor. Yeni Apple kalemin eskiye oranla, daha küçük ve daha özellikli bir yapıya sahip olacağı söylentileri bulunmaktadır.

Bir yeni özellik iddiasıda silgi özelliğinin bulunması. Daha kullanışlı bir kalem olması için kalem üzerinden gerekli fonksiyonları yapabilmek kalemi daha kullanışlı bir yapıya sahip kılar. Yeni kalemde de böyle fonksiyonel tuş ile silgi görevi görebileceği yada yaptığınız işlemi geri alma gibi özelliğe sahip fiziksel bir tuşla tanıtılması bekleniyor. Surface Pro 4 kaleminin, Apple’ın ilk kalemle karşılaştırmalarında, Apple kalemin daha kullanışlı ve daha avantajlı olduğu gösterilmişti. Apple Kalem 2 ise beklentilerin üstünde mi yoksa altında mı kalacağını yakın zamanda göreceğiz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir