Apple kurucularından Steve Wozniak, iPad Air’i beğenmedi

Steve Wozniak son zamanlarda bu tarz çıkışlar göstermeye başladı. Artık Apple’ı yenilikçi bulmadığını, bazı cihazlarda microsoft‘un bile daha yenilikçi olduğundan bahseden Wozniak, son çıkışıyla ses getirmeye devam ediyor.

Apple’ın ilk kurucularından olan, Steve Jobs ile birlikte çok kafa patlatan patron şimdilerde Apple ürünlerinden şikayetçi. Her yeni üründe sıraya girip mutlaka bir tane satın almaya çalışan, kendisini her fırsatta Apple fanatiği olarak dile getiren Wozniak yeni ürün iPad Air’i beğenmemiş.

Steve Wozniak iPad Air

Açıklama şu şekilde: En nihayetinde cihazlara bakma fırsatı bulduğumda yeni iPad’lerin benim ihtiyaçlarımı karşılamadığını gördüm. Evet, daha ince ama ben depolama istiyorum. Evde geniş bant internetim yok, otellerde de harika geniş bant internet bağlantısı almak imkansız; bu yüzden tüm kişisel medyalarımı iPad’imde taşıyorum. Apple’ın 256 GB iPad yapmasını umuyordum, bu şekilde tüm Big Bang Theory bölümlerini indirip iPad’ime koyabilirdim. Bu yüzden eşime e-posta attım ve ‘hayır, bunlardan birini istemiyorum’ dedim.

Her ne kadar Woz’un bazı açıklamalarına hak versem de özellikle iPad konusunda aynı yorumu yapamam. Gerçekten tablet konusunda en iyi ürünün iPad’ler olduğunu düşünüyorum. Yanlız şu da bir gerçek ki; Apple bazı konularda yenilikçi adımlar atması gerekiyor. Tasarım felan değil bu yenilik. Daha kullanılmaya müsait diye açabileceğim bir şeyden bahsediyorum. Bakalım yeni ürün 5. nesil iPad Air için başka neler öğreneceğiz.

One Comment

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir