Apple Müzik Artık Android’de!

Android’e tasarlanmak için yapılan beta sürümlerinin ardından nihayet beta sürümünü bitiren Apple Müzik, Google Play raflarında yerini aldı. Geçtiğimiz günlerde Apple Music Android’e Geliyor diye haber yapmıştık. Artık o gün geldi.

Apple Muzik Androidde

Apple mühendisleri tarafından yapılan ilk büyük Android uygulama Apple Müzik, Android için nihayet hazır. Beta sürümü ardından Android’e çıkış yapan Apple Müzik, neler barındırıyor ve özellikleri neler gelin hep birlikte göz atalım.

Beta sürümüyle hataları düzelten Apple, kararlılık ve performan özellikleri ile Apple Müziği Android kullanıcılarına sunarak, Spotify’a rakip olarak çıktı. Biliyorsunuz Spotift, müzik sevenlerin en iyi uygulaması haline gelmişti. Geniş müzik yelpazesi ve oldukça verimli ses kalitesiyle kullanıcıların beğenisini kazanmıştı. Apple Müzik’te Spotify gibi içinde kategoriler bulunduran, geniş müzik yelpazesine sahip, ekolayzer ayarı sunarak müzik sevenlerin sesler üzerinde oynama alanı sunarak beğeni kazanıyor.

Sorunsuz bir uygulama haline gelen Apple Müzik, gerçekten Spotify’a iyi bir rakip gibi görünüyor. Ayrıca Apple Müzik uygulamasında ter alan Radyo sekmesiyle, sevdiğiniz bütün tarzları içinde barındıran müzik dallarıyla sevdiğiniz tarzın radyo kanallarını bulup takip edebilirsiniz. 3 ay ücretsiz deneme imkanı sunan Apple Müzik, 3 ay sonunda isteğinize göre bireysel kayıt olanlara aylık 9.99 tl, aile paketi isteyenlere ise 14.99 tl ücretiyle aylık kayıt olabilirsiniz.

Apple Müzik uygulamasını buradan indirerek 3 aylık deneme sürümünü sizde kullanabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir