Apple Türkiye’de Mağaza Açıyor

Apple’ın internet sitesi apple.com’a girenler, yenilenen bölgeler içerisinde İstanbul’u görecekler. Nihayet Türkiye’de büyük bir pazarın oluştuğunu fark ettiler ve yenilenen bölgeler içerisine İstanbul eklendi ve açılacak mağazada çalıştırılacak mağaza personeli için iş ilanı verildi. 2012 yılının başlarında söylenti olarak çıkan bu haber, böylelikle gerçeğe dönüşmüş oldu.

Apple Türkiye'de mağaza açıyor

Apple’ın iş ilanında yer alan bilgilere göre, İstanbul mağazasına mağaza yöneticisi dahil 18 adet personel istihdam edilecek. Türkiye’de Apple mağazası açılması demek iPhone, iPad, Mac, iPod gibi iCihazların Türkiye’de tüm dünyayla aynı anda satışa çıkması anlamına gelmekte. Bunun yanı sıra, teknik destek konusunda da yüksek standartlar yakalayabileceğimizi düşünebiliriz.

Şunu sormadan edemeyeceğiz, acaba biz de tüm dünya gibi yeni çıkan iPhone’u 699$ gibi bir fiyattan alabilecek miyiz, yoksa vergiler yine başımızı ağrıtacak mı?

İş başvurusunda bulunmak için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz:

https://jobs.apple.com/us/search?#mixes&fMix=current&apply=0&t=0&sb=req_open_dt&so=1&lo=3*IST*TUR*940*R583*Istanbul|3*R583*TUR*940*R583*Istanbul&pN=0

Muhtemel olarak açmayı düşündüğü yerler şöyle; Nişantaşı? Taksim? İstinye Park?

Peki sizce apple nereye mağaza açar/açmalı?…

2 Comments

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir