Apple Türkiye Mağazası 04.04.2014 tarihinde açılabilir

Şimdilerde bu tarih konuşuluyor. Geçtiğimiz yıl yani 2013 yılı sonunda açılması planlanmıştı. Sonrasında 2014’ün ilk ayına sarktığı açıklanmıştı. Ardından geçtiğimiz aylarda Tim Cook Türkiye’ye gelmiş ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile de bir takım görüşmeler yapılmıştı. Fatih projesi de ufaktan gündeme gelmişti. O zamanki konu da Apple Türkiye mağazasının açılışıyla ilgiliydi. Zorlu Center’da devam eden çalışmaların uzaması neticesinde tekrardan ileri bir tarihe ertelendi. Ancak tarih henüz verilmedi. Sadece Nisan ayında açılabilir denilmişti.

Tarih anlamında da birşeylerin konuşulduğu bu günlerde 4 Nisan tarihi öne çıkıyor. Bu henüz resmi bir tarih değil. Ama Apple’ın şirket politikalarıyla uyumlu bir tarih olabilir. Bu yüzden biraz da olsa ihtimal güçleniyor.

apple-trkiye.jpg

Apple Türkiye Mağazasının açılışı için, Apple CEO’su Tim Cook’un yanı sıra Türkiye’den başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ve bazı önemli isimlerin de katılacağı belirtiliyor. Umarız daha fazla bu tarih sarkmaz. Ne de olsa Kübik Cam tasarımlı olacağı biraz daha merak uyandırıyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir