Apple Watch İçin WatchOS 3 Beta 4 Yayınlandı!

Apple geliştiricileri watchOS 3 beta 4’ü yayınlamaya başladı. Apple’ın akıllı saati olan Apple Watch, düzeltmeleri ve geliştirmeleri beta sürümüyle kullanıcılara sunuldu.

Apple WatchOS Beta 4

WatchOS 3 beta 4’ü test etmek isteyen kullanıcılar, iPhone’larda Watch uygulamasında yer alan Genel ardından Software Update’i seçerek beta sürümünü indirerek test edebilirler. Önceki günlerde yayınlanan WatchOS beta 3’de bazı hata ve sorunların düzeltilmesiyle Beta 4’de bunların giderildiği belirtiliyor.

Beta 4 sürümüyle gelen bazı düzeltme ve yeniliklerde neler var. Acil durum hizmeti özelliği bulunuyor. Acil durum özelliği, sizin acil durumlarda kaldığınızda yardım çağırabileceğiniz bir özelliktir. Yan düğmelere basarak acil durum hizmetlerini aktif ederek mesaj bırakabilir ve konumunuzu bildirebilirsiniz. Tabi bu özelliği istemiyorsanız iptal de edebilirsiniz.
Dediğimiz gibi bu bir beta sürümüdür ve hala hatalar bulunabilir. Ama siz bu beta sürümünü test ederek kullanmak istiyorsanız, iPhone üzerinden Watch uygulamasına girerek Genel-Software Update’e basarak beta sürümünü deneyebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir