Apple Yeni Bluetooth Fare ve Klavye

Apple, gelecek günlerde yeni nesil 4.2 Bluetooth klavye ve fareyi piyasaya sunuyor. Son zamanlarda özellikle otomotiv sektöründe çığır açacak ürünler çıkaracak olan Apple yeni klavye ve fareleri hakkında fazla bir açıklamada bulunmadı.

FCC’nin dosyalarından edinilen bilgilere göre yeni bluetooth farenin ismi Magic Mouse 2 olacak, klavyenin ismi hakkında ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. FCC’nin sitesinde yer alan görseller ürünler hakkında net bir bilgi vermese de yine ergonomik bir yapı bizleri bekliyor.

Tahminlerimize göre kablosuz klavyeler daha çok iPad’lerde kullanılacak. iOS 9’un iPad’ler için yayınlanması sonucunda bluetooth klavye desteği çok konuşuluyordu. İhtiyaca yönelik olarak tasarlanırsa klavye satışlarında büyük bir artış gözlenebilir.

Magic Mouse 2 hakkında dolaşan söylentilerin en güçlüsü ise Force Touch özelliği. Bu özellik masaüstü kullanıcıları için büyük bir önem taşıyor. Fakat şu bir gerçek ki, Bluetooth 4.2 teknolojisi ile birlikte enerji tüketimi de minimum seviyeye inecek.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir