Apple’da Türkçe Uygulamalar

Apple uygulamalarının şüphesiz ki bizler için en büyük eksiği malesef ki çoğu uygulamaların Türkçe dil desteği olmamasıdır. Uygulamaların bazılarında Türkçe dil desteği olmaması bazılarımız için biraz problem yaratabiliyor. Böyle durumlarda akıllıca yapılmış Türkçe Uygulamalar uygulaması yardımınıza koşuyor. Bu uygulamada Türkçe dilinde 1400’ün üzerinde uygulama ve program bulunmakta olduğunu belirtelim.

Programın amacı sadece Türkçe içerikli uygulamaları indirip kurma kolaylığı sağlamak olduğundan yabancı bir dilde herhangi bir program ya da uygulama içermez. Programa her gün onlarca eklenen yeni uygulamalar ile günlük olarak güncel tutulması sağlanarak size zengin bir içerik sunuyor. Günümüzde her gün çıkan binlerce uygulamadan Türkçe olanları bulup indirerek size çok büyük bir kullanım kolaylığı sunuyor.

Malesef bu uygulamanın yeni olduğundan dolayı ufak bir sorunu ortaya çıkıyor. İndirip kurduğunuz uygulamalar programın önbelleğinde tutuluyor. Dolayısıyla her indirdiğiniz yeni uygulama ile telefonunuz belleğinde yer kaplayıp telefonunuzda performans kaybı yaşatıyor. Programları silme ya da ön belleği sıfırlama gibi bir seçeneği olmadığından program aşırı yüklenip kullanılamaz hale gelebiliyor.

Genede kullanışlı olması nedeni ile ve 2 TL’lik fiyatı ile bu yenilik Türkçe uygulama kullanmak isteyenlerin çok işine yarayacak.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir