Apple’dan Yeni Kulaklık Geliyor

Apple, geçtiğimiz yıl Beats Electronics firmasını satın aldığını açıklamıştı. Satın alma işleminden sonra Apple, piyasaya sunduğu yeni cihazlarına Beats kulaklıkları da eklemiş, ayrıca App Store mağazalarında da satışa sunmuştu. Bunlarla yetinmek istemeyen Apple, yeni projeler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Bilindiği gibi Apple Watch’ta kablosuz kulaklıkla görüşme imkanı mevcut. iPhone kutularından çıkan EarPods kulaklıklar ise ne yazık ki Apple Watch ile uyumlu değil. Bu konuda çeşitli çalışmalar yürüttüğü iddia edilen Apple’ın AirPods adı verilen Bluetooth kulaklığı ile bu sorunu ortadan kaldıracağı belirtildi. Apple’ın satışta olan kulaklığı Beats Powerbeats 2 modeli Apple Watch ile uyum içinde çalışsa  da 699 TL’ik satış fiyatı kullanıcılar için biraz pahalı geliyor. Bu yüzden AirPods modelinin uygun fiyatlı olacağı konuşuluyor.

2016 yılından itibaren satışa sunulması beklenen kulaklığın Apple Store’da ayrı olarak satılacağı ve iPhone ya da Apple Watch kutularında yer almayacağı belirtiliyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir