Apple’ın CEO’su Gay olduğunu açıkladı

Sizlerle sürekli olarak faydalı paylaşımlar yaparken diğer yandan da aslında Apple‘ın medya üzerindeki konumunu biraz atladığımıza inanıyorum. Bugün buna örnek olan bir yazı yazmak istedim çünkü, ilk defa resmi ağızdan daha doğrusu kişinin kendi ağzından gerçekleştirdiği bir açıklama meydana geldi.

tim-cook

Apple’ın başarılı CEO‘su Tim Cook‘un tüm dünyanın üzerinde gözü olduğunu elbette sizler de markanın takipçisi olarak gayet iyi biliyorsunuzdur. Daha önceden CEO ile ilgili olarak cinsel tercih konusunda fısıltılar internet dedikodusu olarak yayılmıştı. Fakat Tim Cook’un bizzat kendi ağzından bir açıklama gelmediği için ve doğrulanma yapılamadığı için bu fısıltıların hepsi havada asılı kaldı ve yalnızca internet dedikodusu olarak kalmaya devam etti.

Bugün Bloomberg‘e yapmış olduğu açıklama ile ise Tim Cook, gay olduğunu bizzat kendi ağzından açıkladı. Tim Cook’un yapmış olduğu açıklamaya göre bunu belirtmesindeki amaç yalnızca diğer gay kişilere de destek olmak. Özellikle de genç girişimcilik hayalleri içerisinde olanlara. Tim Cook açıklamasının ardından önemli olanın kimin ne olduğu değil, diğer insanlar için neler yaptığıdır diye de özetledi. Ayrıca başarılı CEO bu durumun diğer tüm genç girişimcilere destek olacağını düşündüğü için bizzat kendi ağzından açıklamasının olumlu etkilere neden olacağını düşündüğünü de belirtti.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir