Apple’ın CEO’su Tim Cook Türkiye’ye geliyor

Efsane isim Steve Jobs‘tan boşalan koltuğun yeni ismi Tim Cook için şu sıralar Türkiye ziyareti gündemde. Türkiye için sebebi ziyareti aslında teknoloji takipçilerinin tahmin edebileceği gibi açılış. Apple’ın Türkiye mağazası bildiğiniz gibi uzun süredir gündemde ve yapımı devam ediyor.

Zorlu Center‘daki Apple mağazasının yapımı henüz tamamlanmadı. Bitiş tarihi olarak 2014 Şubat ayı telaffuz ediliyordu. Bu sebeple de Tim Cook Türkiye ziyareti gündeme geldi. Cook gelirse; öncelikle Ankara’da bazı temaslarda bulunacaktır ve dünya teknoloji gündeminde olan Fatih projesi için geniş çaplı bilgi alacaktır. (Çünkü büyük ve hazır satışı olan bir teknoloji konusunda, birçok büyük şirketin katılım isteği malumunuz)

Tim Cook Apple

Fatih projesi için ilk etap 10.6 milyon Tablet. Ancak proje gereksinimleri sadece bununla sınırlı değil. Işıklandırma sistemleri, akıllı tahtalar, teknolojik oyuncaklar ve ses sistemleri gibi birçok 3. parti ürün de bu projeye dahil. Dolayısıyla geniş kapsamlı bilgi almak isteyecektir.

Sonrasında da sanıyorum Türkiye’den üst düzey yetkililerin katılımıyla birlikte, Apple’ın İstanbul Zorlu Center‘daki mağazsı açılış yapacaktır.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir