AppSore’dan Para İadesi Nasıl Alınır?

AppStore, milyonlarca uygulamaları içinde barındıran dev bir uygulama mağazasıdır. Bu uygulamalar içinde ücretli olanlarda bulunmakla birlikte satışa sunulmaktadır. Apple bu durumlarla karşılaşmış ve bunun içinde geçtiğimiz yıllarda çıkarmış olduğu ”Para İadesi” sistemini devreye sokmuştu.

Appstore para iadesi

Yanlışlıkla sahip olduğunuz ücretli uygulamaları, evdeki bir bireyin sizden habersiz aldığı ücretli uygulamaları yada para verip aldığınız ama sonunda memnun kalmadığınız, umduğunuz gibi çıkmayan uygulamaların para iadesi nasıl yapılır hep birlikte göz atalım.

AppSore’dan Para İadesi Alma

1-İlk öncelikle ”Apple sorun bildir” sayfasını açarak başlıyoruz. Buradan sayfaya ulaşabilirsiniz.
2-Açılan sorun bildir sayfasına Apple kimliğimiz ve Apple şifremizle giriş yapıyoruz.
NOT: Uygulamayı hangi hesapla satın aldıysanız o hesap bilgilerini girmeniz gerekmektedir!
3-Aldığınız 60 gün içerisine dayanan tüm uygulamalar sıralanacak ve aidesini istediğiniz uygulamaya tıklayın.
4-Ardından altta yer alan ”Sorun bildir” alanına tıklayın.
5-Size sıralanmış sorunlardan hangi sorunla karşılaştıysanız ( Bu öğeyi satın almak istemedim, Öğe açılıyor ama beklediğim gibi çalışmıyor vs.) o sorunu seçerek devam edin.

Adsız1

6-Bu sorunlardan size hitap edeni seçtikten sonra ”Bu sorunu açıklayın” kısmına ingilizce olarak sorununuzu yazın ve Gönder butonuna basın.

Hepsi bu kadar. Apple yapmış olduğunuz iade talebini inceliyor ve 10 gün içerisinde uygulamayı almış olduğunuz kredi kartına iadesini yapıyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir